ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Tα έβαλε με όλους ο Οζίλ! Άγριο ξέσπασμα στα social media! (pic)

Για πρώτη φορά ο Μεσούτ Οζίλ μιλάει για τον παραγκωνισμό του από τον τεχνικό της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος δεν τον υπολογίζει και το δείχνει!

Tα έβαλε με όλους ο Οζίλ! Άγριο ξέσπασμα στα social media! (pic)

Οι εμφανίσεις του Μεσούτ Οζίλ τα τελευταία χρόνια δεν ήταν και τόσο καλές με την Άρσεναλ. Ο Γερμανός χαφ το καλοκαίρι του 2013, άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη των Άγγλων.

Στα “ντουζένια” του ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να δει κάποιος. Όχι μόνο στους “κανονιέρηδες”, αλλά και γενικότερα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο ταλαντούχος μέσος έφτιαχνε το παιχνίδι της Άρσεναλ, το έκανε πιο ποιοτικό, πιο ωραίο στο μάτι. Εκτός αυτού έδινε και τη μία ασίστ μετά την άλλη.

Παρόλα αυτά τα τελευταία δύο χρόνια είναι σχεδόν… ανύπαρκτος. Γι’ αυτό το λόγο και τεχνικός του συλλόγου, Μίκελ Αρτέτα, δεν τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους παίκτες για τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Οζίλ, ο οποίος φρόντισε να το δείξει μέσω των social media. Αναλυτικά το μήνυμα του Μεσούτ Οζίλ:

Αναλυτικά το μήνυμα του Μεσούτ Οζίλ:

“Αυτό είναι ένα δύσκολο μήνυμα να γράψω προς τον κόσμο της Άρσεναλ στην οποία και βρίσκομαι αρκετά χρόνια και έχω αγωνιστεί τόσες φορές. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος από τις τελευταίες εξελίξεις. Ειδικά για το γεγονός πως δεν βρίσκομαι στη λίστα με τους παίκτες που υπολογίζονται για τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.

Υπογράφοντας το νέο μου συμβόλαιο το 2018 ήθελα να δείξω τόσο την αγάπη που τρέφω για την ομάδα. Όσο και την αφοσίωσή μου σε αυτή. Και πλέον βλέπω ότι αυτό δεν εκτιμάται από κάποια άτομα μέσα στην ομάδα. Έχω καταλάβει πως η αφοσίωση σε μία ομάδα στη σύγχρονη εποχή είναι πολύ δύσκολη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπάθησα πολύ να παραμείνω θετικός. Εβδομάδα μπει, εβδομάδα βγει ήθελα να έχω θετικό τρόπο σκέψης. Μιας και πίστευα πως αργά ή γρήγορα θα έπαιρνα την ευκαιρία μου για να μπω και πάλι στην ομάδα.

Γι’ αυτό τόσο καιρό έμεινα σιωπηλός. Πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού ήμουν πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη που είχε η ομάδα, υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή. Του Μίκελ Αρτέτα. Θα μπορούσα να πω ότι από ένα σημείο και έπειτα οι εμφανίσεις μας ήταν πέρα ως πέρα θετικές.

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν γι’ ακόμη μία φορά. Πάλι. Πλέον δεν μου επιτρέπεται να παίξω ποδόσφαιρο για την Άρσεναλ. Τι άλλο μπορώ να πω; Το Λονδίνο παραμένει το σπίτι μου. Ακόμα έχω πολλούς, καλούς φίλους στην ομάδα και νιώθω ότι έχω ένα δυνατό δεσμό τόσο με τον σύλλογο όσο και τους οπαδούς μας.

Ακόμη και έτσι, όμως, εγώ θα συνεχίσω να μάχομαι, προκειμένου να μην αφήσω την 8η σεζόν μου στην Άρσεναλ, να τελειώσει με αυτό τον τρόπο. Σας υπόσχομαι ότι αυτή η σκληρή απόφαση δεν θα αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι τα πράγματα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και θα έχω πάντα να πω κάτι, όπου υπάρχει αδικία και απάνθρωπη συμπεριφορά”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ