ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
«Στημένο» το πέναλτι του Κόβασιτς: Ο Ρούντιγκερ τον… έδωσε στεγνά! (vid)
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΑΕΚ

Ένα ημίχρονο ΑΕΚ, ένα ολόκληρο παιχνίδι Μπράγκα!

Η ΑΕΚ πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Μπράγκα έδειξε ανώτερη σε όλα τα σημεία και πήρε την εύκολη νίκη (3-0) ξεκινώντας ιδανικά τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ένα ημίχρονο ΑΕΚ, ένα ολόκληρο παιχνίδι Μπράγκα!

Από την Πορτογαλία και την έδρα της Μπράγκα ξεκίνησε το ταξίδι της ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του Europa League. Oι «Κιτρινόμαυροι» επιζητούσαν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα με εξαιρετικές λύσεις στην επίθεση. Ο Καρέρα παρέταξε την ΑΕΚ με σύστημα 4-4-2 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης το δίδυμο Ολιβέιρα – Ανσαριφάρντ.

Το παιχνίδι από το ξεκίνημά του έδειξε ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έδωσαν χώρο στην Μπράγκα να δράσει ωστόσο σε κάθε αντεπίθεση έδειξαν πόσο επικίνδυνοι μπορούσαν να γίνουν. Η πρώτη φάση του αγώνα μάλιστα ανήκει στην Ένωση με τον Ολιβέιρα να χάνει για λίγο την ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η συνέχεια του αγώνα βρήκε τους Πορτογάλους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η άμυνα της ΑΕΚ δοκιμάστηκε όμως Σβάρνας και Τσιγκρίνσκι απέδωσαν εξαιρετικά απορροφώντας κάθε κραδασμό. Όμως εκεί που άπαντες περίμεναν το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ ήρθε η φάση στο 44ο λεπτό. Σέντρα του Εσκάγιο από τα δεξιά με τον Γκαλένο να νικάει τον Βασιλαντωνόπουλο, να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ πιο δραστήρια. Το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αμφότερες όμως ενώ έφθαναν στην πηγή δεν έπιναν νερό χαλώντας τα στην τελική προσπάθεια. Η ΑΕΚ στο 62′ ο Τάνκοβιτς ο οποίος είχε περάσει πριν λίγο στον αγωνιστικό χώρο έχασε μια πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΚ. ο Σουηδός βρέθηκε σε θέση βολής από τα αριστερά όμως το τελείωμα του βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Ο Μασίμο Καρέρα προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα του στοχεύοντας στην ισοφάριση. Τάνκοβιτς και Λιβάγια εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να δώσουν φρεσκάδα στην επίθεση. Η Μπράγκα ωστόσο κατάφερε με ψυχραιμία να αποφύγει κάθε κίνδυνο. Στο 71′ μάλιστα οι γηπεδούχοι έφθασαν μια ανάσα από το να καθαρίσουν το παιχνίδι. Ο Χόρτα βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του εξουδετερωμένου Τσιντώτα.

Τελικά οι γηπεδούχοι χτύπησαν στο 77′ με τον Παουλίνιο να κερδίζει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ γράφοντας το 2-0. Η φάση ξεκίνησε από τον εκπληκτικό Γκαλένο, με τον παίκτη της Μπράγκα να κάνει την κούρσα και να περνά ιδανικά στο τέλος τη πάσα στον Παουλίνιο. Σαν να μην έφθανε αυτό στο φινάλε της βραδιάς οι Πορτογάλοι βρήκαν ακόμη ένα γκολ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Χόρτα να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς. Το 3-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λέστερ επικράτησε της Ζόρια με 3-0.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Εσγκάιο, Μπρούνο Βιάνα, Κάρμουν, Σικέιρα, Αντρέ Κάστρο, Φρανσέρζιο, Μεδέιρο, Χόρτα, Γκαλένο, Παουλίνιο.
ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σάκχοβ, Μάνταλο, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα.

Βαθμολογία

Λέστερ 3

Μπράγκα 3

ΑΕΚ 0

Ζόρια 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ