ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Γιουρόπα Λιγκ, η Μίλαν έχει έρθει για την κορυφή! (vid)

Η Μίλαν έδειξε και στο Γιουρόπα Λιγκ, πως φέτος... ίσως να είναι η χρονιά της! Οι Μιλανέζοι επικράτησαν με 3-1 εκτός έδρας της Σέλτικ! Νίκη και για την Λιλ.

Γιουρόπα Λιγκ, η Μίλαν έχει έρθει για την κορυφή! (vid)

Η Μίλαν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Σέλτικ! Οι Μιλανέζοι πήραν σπουδαίο τρίποντο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας με 3-1 των Σκωτσέζων!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Μίλαν να έχει μπει πιο δυναμικά και να ψάχνει το γρήγορο γκολ. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι κατάφερε να πάρει το προβάδισμα νωρίς στο ματς, καθώς στο 14′ Καστιγιέχο βρήκε με ωραία σέντρα τον Κρούνιτς, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στην συνέχεια η Σέλτικ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν έβρισκε διαδρόμους για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Ιταλών. Από την άλλη οι Μιλανέζοι έβρισκαν χώρους και έδειχναν πιο απειλητικοί. Λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου η Μίλαν κατόρθωσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 42′ ο Ερντάντες βρήκε με ωραία πάσα τον Μπραχίμ Ντίαζ με τον τελευταίο να… κάνει ότι θέλει την άμυνα των γηπεδούχων και να σκοράρει για το 2-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Η Σέλτικ δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και πίεσε για να βρει το γκολ που θα την βάλει ξανά στην εξίσωση του παιχνιδιού.

Χωρίς καλά καλά να έχει δημιουργήσει μια… πραγματικά καλή ευκαιρία, οι Σκωτσέζοι κατάφεραν εν τέλει να μειώσουν! Στο 76′ ο Κρίστι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ελγιουνούσι με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-1 δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς!

Εν τέλει η Μίλαν κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με γκολ του νεαρού Χογκ που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς!

Σπάρτα Πράγας-Λιλ 1-4

Στο άλλο ματς του ομίλου η Λιλ έκανε επίδειξη δύναμης στην έδρα της Σπάρτα Πράγας, με τους Γάλλους να επικρατούν με 4-1! Πάντως η ομάδα από την Τσεχία είχε μείνει με παίκτη λιγότερο από το 23′ λεπτό μετά την αποβολή του Κρέτσκι…

Ο Γιαζίκι έδωσε το προβάδισμα στην Λιλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου, η Σπάρτα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντόκαλ. Ο Γιαζίκι όμως στο 60’΄έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Ικόνε στο 66΄ να γράφει το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Γιαζίκι στο 75′, πετυχαίνοντας μάλιστα χατ-τρικ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ:

  • Λιλ 3
  • Μίλαν 3
  • Σέλτικ 0
  • Σπάρτα Πράγας 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ