ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Europa League

Ξε-ΛΑΣΚ-αρε λίγο με “τριάρα” η Τότεναμ!

Εύκολο έργο είχε η Τότεναμ στο εντός έδρας ματς κόντρα στη ΛΑΣΚ με τους Λονδρέζους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-0 στην πρεμιέρα τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ξε-ΛΑΣΚ-αρε λίγο με “τριάρα” η Τότεναμ!

Η Τότεναμ τα είδε… όλα κόντρα στη Γουέστ Χαμ πριν από μερικές ημέρες. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο έφαγαν μία γερή φάπα. Ωστόσο, απέναντι στη ΛΑΣΚ στην πρεμιέρα τους στο Γιουρόπα Λιγκ δεν είχαν την όρεξη να συνεχίσουν τις “γκέλες”.

Έτσι, οι Λονδρέζοι όντας σοβαροί όσο δεν πάει επικράτησαν με σκορ 3-0. Στην εν λόγω αναμέτρηση βασικός ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ για τους “πετεινούς”.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Όπως είπαμε και λίγο πιο πάνω η Τότεναμ δεν είχε όρεξη για αστεία. Ήθελε κάπως, με κάποιους να πάρει τη νίκη όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται στο πρώτο της παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ. Χώρος για “γκέλα”; Ούτε για αστείο.

Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκαν με το “μαχαίρι στα δόντια”. Δεν έχασαν ούτε λεπτό. Πίεσαν ψηλά, προκειμένου να σημειώσουν κάποιο γκολ. Εν τέλει δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ, ώστε να φτάσουν στο 1-0. Από εκεί και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους.

Η αρχή λοιπόν για τους “πετεινούς” έγινε με τον Λούκας Μόουρα στο 18′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στήσει όλο τους το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις τους. Πάνω στο πως θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Όταν λοιπόν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μάλιστα τόσο νωρίς έπρεπε να βγουν μπροστά.

Αυτό βοήθησε τους Λονδρέζους. Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και η ζωή τους έγινε λίγο πιο εύκολη. Ως και πολύ θα μπορούσαμε να πούμε. Ειδικά από τη στιγμή που έγινε το 2-0 στο 27′ με τον Αντράντε, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του χωρίς να το θέλει. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έβλεπε τους παίκτες του να έχουν τη νίκη στο τσεπάκι τους, οπότε τους ζήτησε να σηκώσουν το πόδι από το… γκάζι. Όπως και έγινε. Το “κερασάκι” στην τούρτα μπήκε από τον Σον στο 88΄με τον Κορεάτη να συνεχίζει να σκορπάει τον τρόμο στις αντίπαλες άμυνες.

Έτσι, το 3-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της Τότεναμ στο Γιουρόπα Λιγκ με τον Γκάρεθ Μπέιλ να είναι βασικός.

Τα αποτελέσματα του ομίλου (1η αγωνιστική):

Τότεναμ- ΛΑΣΚ 3-0

Λουντογκόρετς- Άντβερπ 1-2

Βαθμολογία:

1)Τότεναμ 3

2)Άντβεπρ 3

3)Λουντογκόρετς 0

4)ΛΑΣΚ 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ