ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Μηχανάκι» ο Μίλνερ – μεγαλύτερος σε ηλικία, πρώτος σε χιλιόμετρα!

Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι η επιτομή του παίκτη-στρατιώτη. Ακούραστος, μαχητικότατος ο Άγγλος που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

«Μηχανάκι» ο Μίλνερ – μεγαλύτερος σε ηλικία, πρώτος σε χιλιόμετρα!

Με νίκη βραχείας κεφαλής πέρασε από το Άμστερνταμ χθες βράδυ η Λίβερπουλ, επικρατώντας με 1-0 του Άγιαξ. Ενδιαφέρον όμως έχει ένα στατιστικό που συνηθίζεται σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Το ποιος παίκτης έτρεξε περισσότερο. Αυτός ήταν ο Τζέιμς Μίλνερ!

Ο Άγγλος άσος είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του… μάστορα Γιούργκεν Κλοπ. Αν και μετράει αντίστροφα για να κλείσει τα 35 του χρόνια, παραμένει ακούραστος με όλη τη σημασία της λέξης. Ήταν ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο, αλλά παρόλα αυτά έτρεξε περισσότερο από όλους!

Συνολικά διένυσε 12,63 χιλιόμετρα, σχεδόν ένα περισσότερο από τον δεύτερο Κράνβενμπερτς (11,79). Για την ιστορία, ο παίκτης του Άγιαξ είναι μόλις 18 ετών…

Ο Μίλνερ πραγματικά πρόκειται για έναν στρατιώτη της Λίβερπουλ. Μπορεί το… σουλούπι του να μην παραπέμπει 100% σε ποδοσφαιριστή, αλλά κάθε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της. Παίζει και στο κέντρο και στα άκρα της άμυνας. Όπου δηλαδή του ζητηθεί από τον προπονητή του. Τι άλλο ζητάει κανείς; Μίλνερ

Μίλα μου για Μίλνερ…

Φυσικά και του αξίζει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Η μαχητικότητα που τον διακατέχει είναι δυσεύρετη σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην εποχή που ζούμε. Ο Μίλνερ την διαθέτει και με το παραπάνω.

Ο Άγγλος άσος δεν είναι απλώς σημαντικός, αλλά αποτελεί υπόδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσαν να διδάσκονται σε σεμινάρια ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα αυτά που κάνει στο χορτάρι. Λίγοι στο είδος του και στην ηλικία του βέβαια δουλεύουν τόσο για να διατηρήσουν στα ύψη τη φυσική τους κατάσταση.

Πέρα από αυτά, αγωνίζεται από τα 16 του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ποτέ δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ με την εξωγηπεδική του ζωή, στοιχείο που δείχνει πόσο αφοσιωμένος είναι στο ποδόσφαιρο.

Ακόμα και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, κέρδισε 16 μονομαχίες, περισσότερες από κάθε άλλον στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Δύο στις δύο εναέριες μονομαχίες κερδίθηκαν από τον Μίλνερ, ενώ είχε και πέντε κλεψίματα. Απλός, μαχητικός και παλιάς κοπής ποδοσφαιριστής που χαίρεται να τον βλέπει κανείς…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ