ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ρήγμα στα αποδυτήρια της Mπαρτσελόνα για τις μειώσεις – Όλοι τους και μόνος του!

Ο Ζεράρντ Πικέ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη Mπαρτσελόνα δεχόμενος τη μείωση και μετατράπηκε σε ξένο σώμα για τους συμπαίκτες του.

Ρήγμα στα αποδυτήρια της Mπαρτσελόνα για τις μειώσεις – Όλοι τους και μόνος του!

Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε στις τάξεις της Mπαρτσελόνα η ανανέωση της συνεργασίας του Ζεράρντ Πικέ με τον σύλλογο. Όπως έγινε γνωστό μετά το παιχνίδι με τη Φερενβάρος, ο Ισπανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το σύλλογο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ουσιαστικά κλείδωσε την παραμονή του στην ομάδα μέχρι και το τέλος της καριέρας του. Αυτό θεωρητικά θα ήταν μία χαρμόσυνη είδηση για την Mπαρτσελόνα, όχι όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες. Από ότι φαίνεται, η ανανέωση Πικέ δημιουργεί ρήγμα στα αποδυτήρια των Μπλαουγκράνα με τους ποδοσφαιριστές να στέκονται απέναντι στην ενέργειά του.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Η Mπαρτσελόνα είναι από τις ομάδες που έχουν τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα αυτήν την περίοδο. Ο κορωνοϊός έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στον σύλλογο, η οποία και θα έπρεπε να μαζευτεί. Το άνοιγμα και το κόστος ήτν τέτοιο που απετύθηκαν θυσίες από όλους ώστε να υπάρξει ξανά υγεία στον σύλλογο. Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση ενημέρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές ότι θα έπρεπε να δεχθούν μειώσεις της τάξεις του 25%. Αυτό προκάλεσε μεγάλη ταραχή και οι παίκτες συλλογικά ενημέρωσαν τη διοίκηση με ενυπόγραφη επιστολή ότι δεν πρόκειται να δεχτούν μειώσεις. Ρήγμα στα αποδυτήρια της Mπαρτσελόνα για τις μειώσεις - Όλοι τους και μόνος του!

Σαν σύνολο και όχι σαν μονάδες πια, προσπάθησαν να διεκδικήσουν τα οικονομικά δεδομένα που έχουν υπογράψει με την ομάδα και να μην δεχτούν μειώσεις. Οι Τερ Στέγκεν και Ντε Γιονγκ ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι δεν έχουν πρόβλημα και θα ήθελαν να βοηθήσουν το σύλλογο. Χωρίς λοιπόν να βάλουν την υπογραφή τους στην επιστολή προχώρησαν σε διαπραγματεύσεις και δέχτηκαν τις μειώσεις. Μαζί με αυτούς το ίδιο έπραξε και ο Λεγκλέ. Και εδώ ξεκινά το θέμα Πικέ. Ρήγμα στα αποδυτήρια της Mπαρτσελόνα για τις μειώσεις - Όλοι τους και μόνος του!

Ο ανακόλουθος Πικέ

Ο Ζεράρντ Πικέ, ενώ έβαλε την υπογραφή του στο χαρτί και στάθηκε απέναντι από την διοίκηση, τελικά δεν κράτησε το λόγο του. Και την απόφαση στην οποία αρχικά είχε συμφωνήσει. Μπήκε σε συζητήσεις με την ομάδα χωρίς να γίνει γνωστό και τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό του υπογράφοντας τη μείωση. Προφανώς αυτό έχει σοκάρει την υπόλοιπη ομάδα που μπορεί να πιστέψει την ανακολουθία του Πικέ. Ειδικά όταν πρόκειται για τον Ισπανό που είναι και ο αρχηγός της ομάδας. Πλέον τα αποδυτήρια της Mπαρτσελόνα έχουν παγώσει και ο ίδιος είναι ξένο σώμα για τους συμπαίκτες του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ