ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Θέλει τον Ζλάταν και στα 40 του η Μίλαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Μίλαν ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέχρι το 2022.

Θέλει τον Ζλάταν και στα 40 του η Μίλαν!

Τον περασμένο Ιανουάριο η Μίλαν επανέφερε στα ευρωπαϊκά εδάφη τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μετά την εξόρμησή του στο MLS με τη φανέλα της Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο Σουηδός σούπερ σταρ επανήλθε στους ροσονέρι.

Στη δεύτερη θητεία του στη Μίλαν ο 39χρονος έχει καταπλήξει τους πάντες. Σκοράρει ακατάπαυστα, είναι μαχητικός και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, νιώθει καλύτερα από ποτέ. Μέχρι και ο κορωνοϊός επιχείρησε να του χαλάσει τα σχέδια, δίχως αντίκρυσμα όμως.

Πρόσφατα έκρινε το ντέρμπι με την Ίντερ σκοράροντας και τα δυο γκολ της Μίλαν. Ο Ζλάταν ζει τη δεύτερη νιότη του στην Ιταλία. Η Μίλαν είναι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένη σε ό,τι έχει να κάνει με τα επιτεύγματα του Σουηδού επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες τους ροσονέρι ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο! Το υπάρχον λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Έτσι, οι δυο πλευρές αναμένεται σύντομα να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ζλάταν

Ζλάταν στη Μίλαν και στα 40

Μολονότι δυσκολεύτηκε να τον κρατήσει και για τη φετινή σεζόν, η Μίλαν βλέπει πως ο Ζλάταν έχει πολλά να προσφέρει. Ακόμα κι αν περνούν τα χρόνια, έχει αποφασίσει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2022!

Σύμφωνα με το calciomercato.com, ο Σουηδός σούπερ σταρ δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να κληθεί από τη διοίκηση της Μίλαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο ν’ ανανεωθεί η συνεργασία τους γι’ ακόμα ένα έτος. Έτσι, να φτάσει ο Ζλάταν να παίζει μέχρι τα 40 με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου!

Τη φετινή σεζόν ως τώρα μετράει περισσότερα γκολ από συμμετοχές. Πέντε εναντίον τριών αντίστοιχα! Ο Ζλάταν παραμένει αειθαλής και αυτό αρέσει στη Μίλαν και τον προπονητή της, Στέφανο Πιόλι. Ο Ιταλός τεχνικός τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Ο Σουηδός πέρα από όσα προσφέρει ο ίδιος στο γήπεδο, δίνει κίνητρο και στους συμπαίκτες του. Η επίδρασή του στα αποδυτήρια φαίνεται από έναν παίκτη που μόνο απαρατήρητος δεν περνάει σε όποια ομάδα κι αν παίζει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ