Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζιντάν: «Εγώ είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος, πρέπει να βρω λύσεις»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: «Εγώ είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος, πρέπει να βρω λύσεις»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε όλη την ευθύνη πάνω του και τόνισε πως πρέπει να βρει άμεσα λύσεις για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του!

22.10.2020 | 00:42

Αν μη τι άλλο η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε την μεγάλη έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ! Η ομάδα από την Ουκρανία επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν… έμεινε πίσω με 3-0 νωρίς στο ματς, κατάφερε να μειώσει, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αν μη τι άλλο, η αγωνιστική εικόνα των Μαδριλένων ήταν τουλάχιστον… μέτρια.

Ωστόσο, είναι η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα, καθώς η Ρεάλ είχε ηττηθεί και από την Κάντιθ με 1-0 το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως αντιλαμβάνεστε στις τάξεις των μερένχες υπάρχει έντονος προβληματισμός. Ήδη ασκείται έντονη κριτική σε ορισμένους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ισπανίας. Πάντως ο προπονητής του συλλόγου, Ζινεντίν Ζιντάν, στηρίζει τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως είναι ο μοναδικός υπεύθυνος!

«Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό για εμάς. Όχι τόσο πολύ για τους παίκτες μου, καθώς αυτοί είναι που τρέχουν συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Αλλά δεν είδα αυτήν την ομαδική δουλειά που ήθελα και όταν δεν γίνεται αυτό, τότε ο προπονητής είναι ο μοναδικός υπεύθυνος. Τουλάχιστον καταφέραμε και αντιδράσαμε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν αξίζουν τέτοιες εμφανίσεις τα παιδιά, είναι πρωταθλητές, για αυτό με ενοχλεί. Είμαι υπεύθυνος και πρέπει να βρω λύσεις. Αυτό πρέπει να προσπαθήσω να κάνω και άμεσα», είπε ο Ζιντάν στην συνέντευξη Τύπου.

«Δεν μπήκαμε με αυτοπεποίθηση και ξαφνικά βρεθήκαμε να είμαστε πίσω στο σκορ. Παίζουμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες, αλλά δεν μπορεί να είναι δικαιολογία αυτό. Πρέπει να βρω κάποιον τρόπο, έτσι ώστε να δυναμώσουμε πάλι. Έχω λίγες μέρες για να τα καταφέρω. Θα δούμε τι θα γίνει με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να δούμε όμως πρώτα το τι πήγε λάθος σε αυτό το ματς. Στην συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το Ελ Κλάσικο. Ξέρουμε πως πλησιάζει αυτή η μέρα, αλλά θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος προπονητής.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version