ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ατζέντης Οζίλ: “Ο Αρτέτα είναι άδικος και ψεύτης”!

Ο ατζέντης του Οζίλ τα έχωσε για τα καλά στον Αρτέτα, υποστηρίζοντας ότι ο προπονητής της Άρσεναλ δε λέει την αλήθεια σχετικά με τον αποκλεισμό του Γερμανού

Ατζέντης Οζίλ: “Ο Αρτέτα είναι άδικος και ψεύτης”!

Η απόφαση του Μικέλ Αρτέτα να αφήσει εκτός λίστας της Πρέμιερ Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ τον Οζίλ, εξόργισε τον ατζέντη του Γερμανού μέσου. Ο Σογκούτ θεωρεί πως ο προπονητής της Άρσεναλ οφείλει να δώσει μια ειλικρινή απάντηση για την κίνησή του αυτή.

Κατά την άποψη του ατζέντη του Οζίλ, ο πελάτης του άξιζε μια θέση στο ρόστερ των “κανονιέρηδων’. Άλλωστε, βρίσκεται στα 32 του και έχει ακόμα κάποια χρόνια που μπορεί να πρωταγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο. Έτσι, ο κόσμος της Άρσεναλ οφείλει να μάθει την αλήθεια, καθώς η απάντηση του Αρτέτα για το ζήτημα δεν ήταν αρκετά πειστική. Οζίλ

Μιλώντας στο ESPN, ο Σογκούτ δήλωσε:

Ο κόσμος της Άρσεναλ αξίζει μια ειλικρινή εξήγηση. Όχι να λέει ο Αρτέτα ότι απέτυχε με τον Οζίλ. Δεν απέτυχε με τον Οζίλ. Απέτυχε με το να είναι δίκαιος και ειλικρινής και να σέβεται έναν άνθρωπο που ήταν πάντα πιστός στην ομάδα.

Όλοι ξέρουν ότι ο Αρτέτα δεν του συμπεριφέρεται δίκαια. Δεν του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τι παίκτης είναι. Αφού έχει ακόμα συμβόλαιο, ο παίκτης πρέπει να έχει την επιλογή να μείνει και να παλέψει για τη θέση του. Στην περίπτωση του Μεσούτ, αυτό δεν έγινε.

Όλοι λένε ότι ο Οζίλ προπονείται καλά. Ο Μερτεζάκερ το είπε δημόσια. Μίλησα με τουλάχιστον πέντε συμπαίκτες του Οζίλ και μου είπαν κι αυτοί το ίδιο. Ούτε αυτοί καταλαβαίνουν την απόφαση που πήρε ο Αρτέτα.

Θυμηθείτε με πόσο σεβασμό του είχε φερθεί ο Βενγκέρ και δείτε τώρα τι κάνει ο Αρτέτα. Ίσως η Άρσεναλ προσπαθεί να κάνει τον Οζίλ να πει ότι θέλει να φύγει. Όμως, ήξεραν ακριβώς τι ήθελε ο Μεσούτ και δεν τον σεβάστηκαν. Μάλλον θέλουν να τον κάνουν να νιώσει ανεπιθύμητος.

Είναι πολύ άσχημο να του φέρονται έτσι. Είναι 32 χρονών και έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του. Ο Μεσούτ παλεύει για τα δικαιώματά του και το συμβόλαιό του ήταν μεγάλη δέσμευση για αυτόν. Θα μπορούσε να έχει φύγει, όπως για παράδειγμα έκανε ο Αλέξις Σάντσεζ, ή να πάει σε κάποια ομάδα που να παίρνει 30 εκατομμύρια συμβόλαιο. Όμως έμεινε πιστός.

Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Ίσως η ομάδα το ξανασκεφτεί και τον συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ιανουάριο”, ήταν τα λόγια του έξαλλου Σογκούτ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ