ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δύο ματς διορία αλλιώς τέλος ο Ζιντάν!

Οι ήττες από Κάντιθ και Σαχτάρ επιβαρύνουν τη θέση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της «Βασίλισσας», με το μέλλον του Γάλλου να βρίσκεται στον αέρα.

Δύο ματς διορία αλλιώς τέλος ο Ζιντάν!

Ζιντάν υπό κρίση! Ο Γάλλος τεχνικός ζει ίσως τις πιο δύσκολες ημέρες επί εποχής του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν εκκινήσει με κάκιστο τρόπο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας έχουν συνηθίσει.

Οι ντροπιαστικές ήττες από τις Κάντιθ για το ισπανικό πρωτάθλημα και Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ αμφότερες στη Μαδρίτη ξεχείλισαν το ποτήρι. Η διοίκηση σύμφωνα με την L’ Equipe έχει μιλήσει με τον Ζινεντίν Ζιντάν δίνοντας του μάλιστα προθεσμία μίας εβδομάδας προκειμένου ο τελευταίος να γυρίσει το… κουμπί της ομάδας του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τις επόμενες ημέρες έχει μπροστά της δύο δύσκολα παιχνίδια. Το πρώτο είναι αύριο με τους Μαδριλένους να τίθενται αντιμέτωποι με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου στο πρώτο clasico της χρονιάς. Το δεύτερο διεξάγεται στη Γερμανία με τη «Βασίλισσα» να κοντράρεται με την Γκλάντμπαχ. Δύο παιχνίδια που όπως αναφέρουν οι Γάλλοι θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον του «Ζιζού» στον σύλλογο. Ζινεντίν Ζιντάν

Τρίζει η καρέκλα του Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται υπό πίεση την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν ανήμποροι να γυρίσουν τη κατάσταση. Η εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία παιχνίδια είναι αποκαρδιωτική. Τόσο στον αγώνα κόντρα στην Κάντιθ όσο και με αντίπαλο τη Σαχτάρ οι Μαδριλένοι έδειξαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Τώρα έχουν μπροστά τους το αυριανό ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Εκεί καλούνται να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν και να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Καμπ Νου. Σε αντίθετη περίπτωση η μουρμούρα θα γιγαντώσει και τα σενάρια διαδοχής του Ζιντάν θα αυξηθούν. Ο έμπειρος τεχνικός ζει υπό πίεση κάτι που δεν έχει βιώσει ξανά στη Μαδρίτη. Θυμίζουμε πως με τον Ζιντάν οι Μαδριλένοι έχουν γράψει ιστορία φθάνοντας στην κατάκτηση τριών συνεχόμενων Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δεύτερη θητεία του στη «Βασίλισσα» τον βρήκε στο τέλος της περασμένης σεζόν να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα ξεκίνησαν αρκετά άσχημα. Θα καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ