ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Γιόβιτς λόγω καραντίνας!

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης είναι ο Λούκα Γιόβιτς, μιας και δεν τήρησε την καραντίνα τον περασμένο Μάρτιο που επικρατούσε ολικό lock down.

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Γιόβιτς λόγω καραντίνας!

Από τότε που ο Λούκα Γιόβιτς πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε ότι ζει ζωή χαρισάμενη στην ισπανική πρωτεύουσα τον τελευταίο χρόνο.

Πλέον, ο Σέρβος επιθετικός έρχεται να αντιμετωπίσει μια ακόμα σημαντική δυσκολία που δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, επειδή δεν είχε τηρήσει την καραντίνα τον περασμένο Μάρτιο!

Τότε, ολόκληρη η Ευρώπη είχε lock down, με τους πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους, υποτίθεται… Ο Λούκα Γιόβιτς είχε επιλέξει να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να μην παραμείνει στη Μαδρίτη όταν το ποδόσφαιρο σταμάτησε λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με σερβικό μέσο ενημέρωσης, ο 22χρονος σέντερ φορ πήγε σε ένα πάρτι. Νέος είναι, χρήματα έχει, πετυχημένος θεωρείται, έκανε τα προβλεπόμενα για την ηλικία του. Όχι όμως για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και δη της Ρεάλ Μαδρίτης. Μιας εκ των κορυφαίων ομάδων στον πλανήτη. Γιόβιτς

Πλήρωσε και πρόστιμο ο Γιόβιτς

Ενόσω βρισκόταν στη Σερβία προκειμένου να βρίσκεται με τους δικούς του ανθρώπους, υπέπεσε σε παράπτωμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε σπάσει την καραντίνα για να πάει σε πάρτι.

Τα γενέθλια της συντρόφου και το πάρτι που είχε στηθεί στο Βελιγράδι, τον έκαναν να σπάσει την απαραίτητη καραντίνα και τώρα πλέον διώκεται με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος ακόμα και για ποινή φυλάκισης έξι μηνών! Κατόπιν, ο Γιόβιτς έχει ήδη πληρώσει πρόστιμο 27.000 λιρών αφού δεν συμμορφώθηκε με τους νέους κανονισμούς και το Πρωτόκολλο Υγείας, κάτι που ενδεχομένως ν’ αποτελέσει επιχείρημα για να του επιβληθεί ελαφρύτερη ποινή…

Όλα αυτά έρχονται για να χαλάσουν τη διάθεση του ποδοσφαιριστή και τη σχέση του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το πόσο ο μαδριλένικος σύλλογος θα πάρει την κατηγορία στα σοβαρά, θα το δούμε. Και φυσικά, κατά πόσο θα επηρεαστεί η καριέρα του από εδώ και στο εξής. Την ώρα βέβαια που η Ρεάλ περιμένει το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ