ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κούμαν για την επίθεση Πικέ στη διοίκηση της Μπάρτσα!

Ο Ζεράρ Πικέ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και ο Ρόναλντ Κούμαν τη σχολίασε παίρνοντας... απόσταση από τα λεγόμενα του παίκτη του!

Κούμαν για την επίθεση Πικέ στη διοίκηση της Μπάρτσα!

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ζεράρ Πικέ εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Με τον Ρόναλντ Κούμαν να σχολιάζει τη δήλωση του Ισπανού στόπερ.

Ο Πικέ αρχικά δέχτηκε τη νέα μείωση των αποδοχών του, πράττοντας κρυφά από τους συμπαίκτες του όμως όπως φάνηκε. Ωστόσο, οι εξελίξεις σχετικά με τους συμπαίκτες του τον έφεραν κόντρα στην ομάδα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα football-espana, ο έμπειρος σέντερ μπακ εξαπέλυσε δηκτική επίθεση στη διοίκηση των Καταλανών και τον Γιόσιπ Μαρία Μπαρτομέου!

«Είναι εξωφρενικό η Μπαρτσελόνα να ξοδεύει χρήματα για να μας επικρίνει. Είναι μια φρικαλεότητα ως παίκτης της ομάδας να βλέπω την ομάδα μου το σύλλογό μου να ξοδεύει χρήματα. Αυτά που ζητούν τώρα από εμάς – να επικρίνει όχι μόνο ξένους ανθρώπους με προηγούμενη σχέση με το σύλλογο, αλλά και παίκτες που είναι ακόμα εδώ», ανέφερε σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης ο Πικέ. Αυτό όμως έχει ένα υπόβαθρο. Αυτό έχει να κάνει με την Μπαρτσελόνα που έπραξε σκανδαλωδώς, χρηματίζοντας τρίτους για να σπιλώσουν τη φήμη ορισμένων παικτών της! Μέσα σε αυτούς ήταν ο Μέσι αλλά και ο Πικέ…

Ο καταλανικός σύλλογος αρνήθηκε αυστηρά οποιαδήποτε αλήθεια στις αναφορές, λέγοντας ότι δεν είχε πληρώσει ούτε προωθήσει κανέναν να καταγγείλει ή να επιτεθεί σε άλλους. Ronald Koeman: 'English managers afraid to give young players regular football' - Sports Mole

Το σχόλιο του Κούμαν, ο οποίος παίρνει… αποστάσεις

Ο προπονητής της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, σχολίασε όλα τα παραπάνω. Στη συνέντευξη Τύπου του Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/10, 17:00), ο Ολλανδός τεχνικός από τη μία είπε πως μετά τις δηλώσεις αυτές, ο Πικέ πρέπει οπωσδήποτε να παίξει καλά στο ντέρμπι (για να… ελαφρύνει το κλίμα προς το πρόσωπό του προφανώς). Αλλά από την άλλη ο Κούμαν ανέφερε πως ο Πικέ είναι πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό η γνώμη του πρέπει να γίνεται σεβαστή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούμαν:

Για τον Πικέ: «Ο Ζεράρ είναι εδώ πολλά χρόνια και η γνώμη του είναι σεβαστή. Είναι έξυπνος και γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος πως μετά από μια τέτοια συνέντευξη, θα πρέπει να παίξει καλά. Πάντως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και δεν θα επηρεαστεί».

Για το Clasico: «Είναι περίεργο που θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους. Ελπίζω σύντομα να μπορούμε να έχουμε κοινό. Και οι δύο ομάδες είναι υπό πίεση μετά τις ήττες στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ έχασε δύο σερί ματς στην έδρα της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έρθει επηρεασμένη. Είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει παίκτες που ξέρουν να διαχειρίζονται την πίεση. Πιστεύω πως δεν θα επηρεαστούν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ