ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Ντελ Πιέρο ξέρει γιατί ο Ντιμπάλα “τρώει” πάγκο!

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μίλησε για το πώς βλέπει τον Πάουλο Ντιμπάλα τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους και ποιο είναι το πρόβλημά του.

Ο Ντελ Πιέρο ξέρει γιατί ο Ντιμπάλα “τρώει” πάγκο!

Πέρυσι το καλοκαίρι ήταν… φευγάτος ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο μάνατζέρ του είχε ξεκινήσει επαφές με ομάδες από την Αγγλία. Όλα έδειχναν πως ο κύκλος του στη Γιουβέντους θα έκλεινε κάπως άδοξα. Εν τέλει εκείνος ήθελε να δείξει την αξία του γι’ ακόμη μία σεζόν με τους “μπιανκονέρι”.

Όπως και έκανε τις περισσότερες φορές στα ιταλικά γήπεδα. Δεν έκλεισε μόνο τα στόματα όλων εκείνων που δεν τον πίστεψαν στιγμή. Αλλά και του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν τον είχε πάρει με καλό μάτι. Τον έβλεπε που δεν έτρεψε, που δεν μάρκαρε, που δεν γύρναγε πίσω. Κάτι τέτοιο για εκείνον ήταν αρκετό, ώστε να τον “τελειώσει”.

Έλα, όμως, που ο Αργεντινός ξέρει… καντάρια μπάλα. Έλα, όμως, που το πόδι του λίγοι παίκτες το έχουν στον κόσμο. Όχι μόνο στη “Γιούβε”. Στο τέλος έμεινε και σήκωσε ακόμη ένα πρωτάθλημα με τη “Μεγάλη Κυρία”. Φέτος; Λίγο ως πολύ τα ίδια με τον Αντρέα Πίρλο να μην του δίνει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Την απάντηση στο… ερώτημα φαίνεται πως έχει κάποιος που ξέρει πολύ καλή τη θέση, αλλά και τι εστί “Γιούβε”. Η απάντηση βγήκε, λοιπόν, από τα χείλη του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Τα... μούσκουλα θα φάνε στο τέλος τον Ντιμπάλα!

Τα… μούσκουλα θα φάνε στο τέλος τον Ντιμπάλα!

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να είναι κανείς μόνο καλός με την μπάλα στα πόδια. Ίσως παίζει μεγαλύτερο ρόλο το να είσαι καλός, όταν είσαι χωρίς αυτή.

Πρέπει να τρέχεις πολύ. Όσο πιο πολύ γίνεται. Να μαρκάρεις. Να μην αφήνεις φάση, όπου ο αντίπαλος θα είναι χαλαρός και θα μπορεί να κάνει το παιχνίδι του. Ο Πάουλο Ντιμπάλα ποτέ δεν ήταν τέτοιος παίκτης και δύσκολα μπορεί να γίνει ένας τέτοιος πλέον.

Αυτό είναι σύμφωνα με τον Ντελ Πιέρο και το μεγαλύτερο πρόβλημα του Αργεντινού σούπερ σταρ. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο παλαίμαχος στράικερ της “Μεγάλης Κυρίας”, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

“Ο Ντιμπάλα είναι πολύ καλός παίκτης. Ωστόσο, έχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Η φυσική του κατάσταση δεν είναι τόσο καλή όσο είναι των άλλων ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό το λόγο και ο Πίρλο δεν τον χρησιμοποιεί. Είναι μία απόφαση που μπορεί να του βγει, αλλά μπορεί και όχι” τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ