Γιουβέντους

Ο Ντελ Πιέρο ξέρει γιατί ο Ντιμπάλα “τρώει” πάγκο!

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μίλησε για το πώς βλέπει τον Πάουλο Ντιμπάλα τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους και ποιο είναι το πρόβλημά του.

Πέρυσι το καλοκαίρι ήταν… φευγάτος ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο μάνατζέρ του είχε ξεκινήσει επαφές με ομάδες από την Αγγλία. Όλα έδειχναν πως ο κύκλος του στη Γιουβέντους θα έκλεινε κάπως άδοξα. Εν τέλει εκείνος ήθελε να δείξει την αξία του γι’ ακόμη μία σεζόν με τους “μπιανκονέρι”.

Όπως και έκανε τις περισσότερες φορές στα ιταλικά γήπεδα. Δεν έκλεισε μόνο τα στόματα όλων εκείνων που δεν τον πίστεψαν στιγμή. Αλλά και του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν τον είχε πάρει με καλό μάτι. Τον έβλεπε που δεν έτρεψε, που δεν μάρκαρε, που δεν γύρναγε πίσω. Κάτι τέτοιο για εκείνον ήταν αρκετό, ώστε να τον “τελειώσει”.

Έλα, όμως, που ο Αργεντινός ξέρει… καντάρια μπάλα. Έλα, όμως, που το πόδι του λίγοι παίκτες το έχουν στον κόσμο. Όχι μόνο στη “Γιούβε”. Στο τέλος έμεινε και σήκωσε ακόμη ένα πρωτάθλημα με τη “Μεγάλη Κυρία”. Φέτος; Λίγο ως πολύ τα ίδια με τον Αντρέα Πίρλο να μην του δίνει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Την απάντηση στο… ερώτημα φαίνεται πως έχει κάποιος που ξέρει πολύ καλή τη θέση, αλλά και τι εστί “Γιούβε”. Η απάντηση βγήκε, λοιπόν, από τα χείλη του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Τα... μούσκουλα θα φάνε στο τέλος τον Ντιμπάλα!

Τα… μούσκουλα θα φάνε στο τέλος τον Ντιμπάλα!

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να είναι κανείς μόνο καλός με την μπάλα στα πόδια. Ίσως παίζει μεγαλύτερο ρόλο το να είσαι καλός, όταν είσαι χωρίς αυτή.

Πρέπει να τρέχεις πολύ. Όσο πιο πολύ γίνεται. Να μαρκάρεις. Να μην αφήνεις φάση, όπου ο αντίπαλος θα είναι χαλαρός και θα μπορεί να κάνει το παιχνίδι του. Ο Πάουλο Ντιμπάλα ποτέ δεν ήταν τέτοιος παίκτης και δύσκολα μπορεί να γίνει ένας τέτοιος πλέον.

Αυτό είναι σύμφωνα με τον Ντελ Πιέρο και το μεγαλύτερο πρόβλημα του Αργεντινού σούπερ σταρ. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο παλαίμαχος στράικερ της “Μεγάλης Κυρίας”, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

“Ο Ντιμπάλα είναι πολύ καλός παίκτης. Ωστόσο, έχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Η φυσική του κατάσταση δεν είναι τόσο καλή όσο είναι των άλλων ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό το λόγο και ο Πίρλο δεν τον χρησιμοποιεί. Είναι μία απόφαση που μπορεί να του βγει, αλλά μπορεί και όχι” τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ