Μπαρτσελόνα

Πικέ: “Το νέο γήπεδο της Μπαρτσελόνα πρέπει να έχει το όνομα του Μέσι”

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει γι' ακόμη μία φορά ο Ζεράρδ Πικέ όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι και όλα όσα έχει προσφέρει στην Μπαρτσελόνα.

Δεν μιλάμε για έναν απλά καλό παίκτη. Ο Λιονέλ Μέσι έχει αλλάξει την ιστορία της Μπαρτσελόνα. Την ανέβασε επίπεδο. Μαζί της έζησε μερικές από τις καλύτερες στιγμές και φάσεις της καριέρας του.

Και τι δεν έχει πετύχει μαζί της. Τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο. Γκολ θέλετε; Κούπες; Διακρίσεις; Ρεκόρ θέλετε; Τι θέλετε; Ο κορεσμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Στόχος του είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η συλλογή του. Να πάρει και άλλα πολλά τρόπαια με τους Καταλανούς. Ωστόσο, η σχέση του με τη διοίκηση όχι μόνο δεν είναι καλή. Το αντίθετο θα μπορούσε να πει κάποιος και θα έπεφτε μέσα.

Ο θρύλος της “Μπάρτσα” έφτασε πιο κοντά από ποτέ από το να αποχωρήσει. Αν δεν ήταν η ρήτρα του που είναι στον… Θεό, τότε θα είχε κουνήσει μαντήλι. Κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί σύμφωνα με τον Ζεράρδ Πικέ και όλα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του. Δίπλα στον Μέσι ο Πικέ με κάθε τρόπο!

Δίπλα στον Μέσι ο Πικέ με κάθε τρόπο!

Πολλές φορές κατά το παρελθόν ο Ζεράρδ Πικέ έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ. Όχι πάντα με τις εμφανίσεις του. Αλλά και με τις δηλώσεις του. Είναι γνωστό πως ότι ο έμπειρος στόπερ αν έχει κάτι στο μυαλό του, τότε θα το πει.

Δεν τον νοιάζει το κόστος. Όποιο και αν είναι. Γι’ αυτό το λόγο και ο Ισπανός στόπερ δεν είχε θέμα να δηλώσει ότι βρίσκεται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στην κόντρα που ξεκίνησε με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Πικέ δεν έμεινε εκεί. Μιας και επισήμανε πως πρέπει το νέο γήπεδο του συλλόγου όταν αυτό χτιστεί θα πρέπει να έχει το όνομα του Αργεντινού επιθετικού που έχει πετύχει τόσα και τόσα πράγματα με την Μπαρτσελόνα.

“Αυτά που έγιναν το καλοκαίρι είναι ντροπή για την ιστορία της ομάδας. Προφανώς και είμαι στο πλευρό του Μέσι. Του είπα να κάνει υπομονή ακόμη ένα χρόνο. Όταν κάποια στιγμή φύγει από την ομάδα θα πρέπει το όνομα του νέου γηπέδου να είναι το δικό του. Τα έχει πετύχει όλα με την Μπαρτσελόνα, Πρόκειται για έναν θρύλο”, τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ