ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Σφοδρή επίθεση του Πικέ στην Μπαρτσελόνα!

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την αποδοχή του Ζεράρ Πικέ για μείωση αποδοχών, ο Ισπανός αμυντικός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Μπαρτσελόνα!

Σφοδρή επίθεση του Πικέ στην Μπαρτσελόνα!

Πολλοί εκτιμούν ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο και τους επαγγελματίες παίκτες πάντως, τα λεφτά είναι πολλά ακόμα και σήμερα εν μέσω της πανδημίας… Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τον Ζεράρ Πικέ και την Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προ ελαχίστων ημερών αποδέχτηκε μείωση των αποδοχών του από την ομάδα του. Αμέσως μετατράπηκε σε… ξένο σώμα για τους συμπαίκτες του. Με την κατάσταση στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα» να γίνεται άσχημη. Κι όλα αυτά ενόψει του clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε στις τάξεις της Mπαρτσελόνα η ανανέωση της συνεργασίας του Ζεράρντ Πικέ με τον σύλλογο. Αυτό ξεκινάει με αιτία την πανδημία που έφερε οικονομικές δυσκολίες όχι μόνο στην Μπάρτσα, αλλά γενικά στο ποδόσφαιρο.  Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση ενημέρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές ότι θα έπρεπε να δεχθούν μειώσεις της τάξεις του 25%. Αυτό προκάλεσε μεγάλη ταραχή και οι παίκτες συλλογικά ενημέρωσαν τη διοίκηση με ενυπόγραφη επιστολή ότι δεν πρόκειται να δεχτούν μειώσεις. Πικέ

Επίθεση στην Μπαρτσελόνα από Πικέ κι όχι άδικα

Παρόλα αυτά, ο Πικέ δέχτηκε τη μείωση των αποδοχών του, πράττοντας κρυφά από τους συμπαίκτες του όπως φάνηκε. Ωστόσο, οι εξελίξεις σχετικά με τους συμπαίκτες του τον έφεραν κόντρα στην ομάδα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα football-espana, ο έμπειρος σέντερ μπακ εξαπέλυσε δηκτική επίθεση στη διοίκηση των Καταλανών.

«Είναι εξωφρενικό η Μπαρτσελόνα να ξοδεύει χρήματα για να μας επικρίνει», ανέφερε σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης. Αυτό όμως έχει ένα υπόβαθρο. Αυτό έχει να κάνει με την Μπαρτσελόνα που έπραξε σκανδαλωδώς, χρηματίζοντας τρίτους για να σπιλώσουν τη φήμη ορισμένων παικτών της! Μέσα σε αυτούς ήταν ο Μέσι αλλά και ο Πικέ…

Ο καταλανικός σύλλογος αρνήθηκε αυστηρά οποιαδήποτε αλήθεια στις αναφορές, λέγοντας ότι δεν είχε πληρώσει ούτε προωθήσει κανέναν να καταγγείλει ή να επιτεθεί σε άλλους. Όλο αυτό το σκηνικό έγινε για να βελτιώσει την εικόνα του προέδρου Μπαρτομέου. Όπως ξέρουμε μετράει μέρες στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Γι’ αυτό ο Ζεράρ Πικέ επί της ουσίας «τσαντίστηκε» με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. «Είναι μια φρικαλεότητα ως παίκτης της ομάδας να βλέπω την ομάδα μου το σύλλογό μου να ξοδεύει χρήματα. Αυτά που ζητούν τώρα από εμάς – να επικρίνει όχι μόνο ξένους ανθρώπους με προηγούμενη σχέση με το σύλλογο, αλλά και παίκτες που είναι ακόμα εδώ», πρόσθεσε

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ