ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Σιγά μην έχανε το “κλάσικο” ο Ράμος!

Κανονικά το "παρών" θα δώσει ο Σέρχιο Ράμος στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα που θα γίνει το Σάββατο (24/10), αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Σιγά μην έχανε το “κλάσικο” ο Ράμος!

Ο Σέρχιο Ράμος ζει και αναπνέει για τέτοια παιχνίδια. Τα ντέρμπι είναι η ζωή του όλη. Ειδικά τα ματς με την Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός στόπερ έχασε το εντός έδρας ματς με τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ για να μην γίνει χειρότερα.

Αυτό κόστισε στη “βασίλισσα” που όχι μόνο δέχτηκε τρία γκολ. Αλλά έχασε μέσα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” με σκορ 3-2 από τους Ουκρανούς. Οπότε ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στα “αστέρια”.

Παρόλα αυτά τα νέα για τον Ζινεντίν Ζιντάν ήταν καλά τα επόμενα 24ωρα. Ο Γάλλος τεχνικός είδε τον αρχηγό της Ρεάλ να βγάζει χωρίς κανένα πρόβλημα την προπόνηση της Παρασκευής (23/10) και να τον υπολογίζει κανονικά για το “κλάσικο” με τους Καταλανούς που θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τρελαμένος όσο δεν πάει ο Ράμος!

Τρελαμένος όσο δεν πάει ο Ράμος!

Το παιχνίδι με τη Σαχτάρ δεν ήταν δύσκολο μόνο για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που ήταν εντός αγωνιστικού χώρου. Αλλά και για τον Σέρχιο Ράμος που το παρακολουθούσε από τις εξέδρες.

Τα αμυντικά λάθη που έγιναν δεν ήταν μόνο απαράδεκτα. Ήταν τραγικά. Παιδικά. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον έμπειρο στόπερ που είχε… τρελαθεί με όλα όσα έβλεπε από τους συμπαίκτες του.

Και πιο πολύ τον πείραξε το γεγονός ότι δεν ήταν μέσα στο γήπεδο, ώστε να τους ανεβάσει ψυχολογικά. Να τους “ξυπνήσει”, προκειμένου να πάρουν τα πάνω τους και να δείξουν ποιοι είναι και τι μπορούν πραγματικά να κάνουν. Ωστόσο, αυτό θα μπορεί να το κάνει και με το παραπάνω στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα που αναμένεται να είναι δύσκολο.

Άλλωστε τέτοια ματς δεν δίνουν μόνο τρεις πόντους. Αλλά πολλά παραπάνω. Ειδικά από θέμα ψυχολογίας. Κάτι που γνωρίζει μετά από τόσα χρόνια και ακόμη περισσότερα με τους Καταλανούς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της “βασίλισσας”.

Η επιστροφή του στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν θα δώσει πολλά στην 11αδα. Αλλά και στον ίδιο τον “Ζιζού” που περιμένει ακόμη περισσότερα από εκείνον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ