ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Συγκοινωνούντα δοχεία Ζλάταν και Ντοναρούμα!

Αλληλένδετες είναι οι υποθέσεις ανανέωσης των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τζίτζι Ντοναρούμα στη Μίλαν, λόγω του κοινού ατζέντη τους, Μίνο Ραϊόλα.

Συγκοινωνούντα δοχεία Ζλάταν και Ντοναρούμα!

Αλληλοεξαρτώμενες μοιάζουν να είναι οι ανανεώσεις Ζλάταν και Ντοναρούμα για τη Μίλαν. Κατ΄ όπως φαίνεται η παραμονή στο Σαν Σίρο συνδέεται και αν υπάρξει ανανέωση θα αφορά και τους δύο ποδοσφαιριστές. Αν υπογράψει ο ένας θα υπογράψει και ο άλλος και το αντίστροφο. Πάντως, το καλό για τη Μίλαν είναι ότι οι προθέσεις των ποδοσφαιριστών είναι θετικές προς την παραμονή τους και ειδικά το μομέντουμ που έχει η ομάδα αυτή τη χρονική περίοδο ίσως επηρεάσει θετικά την έκβαση των υποθέσεων. Βέβαια, όταν μιλάμε για τον Ζλάταν αλλά και τον Ντοναρούμα τα πράγματα δεν μπορεί να είναι ποτέ 100% σίγουρα.

Φυσικά ο λόγος της σύνδεσης των δύο υποθέσεων δεν είναι άλλος από τον Μίνο Ραϊόλα. Ο γνωστός ατζέντης είναι μάνατζερ και των δύο ποδοσφαιριστών οπότε εκεί στηρίζεται και η παραπάνω κατάσταση.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του για το νέο του συμβόλαιο. Η πρόταση αφορά επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2022. Τότε ο Ζλάταν θα έχει πατήσει τα 40 αλλά αυτό από ότι αποδεικνύει καθημερινά ο ίδιος δεν αποτελεί πρόβλημα. Ο Πάολο Μαλντίνι έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και προσβλέπει στη θετική της έκβαση. Μία έκβαση σημασίας για το σύλλογο αφού θα παρασύρει και στην παραμονή Ντοναρούμα. Συγκοινωνούντα δοχεία Ζλάταν και Ντοναρούμα!

Τι ισχύει για Ντοναρούμα

Από την άλλη μεριά και με τον Ντοναρούμα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Μετά την περιπέτεια του 2018, όταν ο Μίνο Ραϊόλα είχε «σπρώξει» τον νεαρό κίπερ στη Γιουβέντους, τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο εύκολα.  Όχι ότι ο Ραϊόλα θα αποδειχτεί εύκολος αντίπαλος αυτή τη φορά, αλλά οι προθέσεις του Ντοναρούμα πλέον είναι πιο ξεκάθαρες. Παράλληλα, μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας έχει πλέον πιο ισχυρή θέση και δεν επηρεάζεται από τον μάνατζέρ του.

Όλα θα κριθούν τις επόμενες εβδομάδες και πριν ολοκληρωθεί το 2020. Η Μίλαν ποντάρει πολλά στο ότι ο Ζλάταν είναι κοντά στην ανανέωση και αυτή η εξέλιξη μπορεί να είναι καθοριστική και για τον τερματοφύλακα της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ