Μίλαν

Συγκοινωνούντα δοχεία Ζλάταν και Ντοναρούμα!

Αλληλένδετες είναι οι υποθέσεις ανανέωσης των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τζίτζι Ντοναρούμα στη Μίλαν, λόγω του κοινού ατζέντη τους, Μίνο Ραϊόλα.

Αλληλοεξαρτώμενες μοιάζουν να είναι οι ανανεώσεις Ζλάταν και Ντοναρούμα για τη Μίλαν. Κατ΄ όπως φαίνεται η παραμονή στο Σαν Σίρο συνδέεται και αν υπάρξει ανανέωση θα αφορά και τους δύο ποδοσφαιριστές. Αν υπογράψει ο ένας θα υπογράψει και ο άλλος και το αντίστροφο. Πάντως, το καλό για τη Μίλαν είναι ότι οι προθέσεις των ποδοσφαιριστών είναι θετικές προς την παραμονή τους και ειδικά το μομέντουμ που έχει η ομάδα αυτή τη χρονική περίοδο ίσως επηρεάσει θετικά την έκβαση των υποθέσεων. Βέβαια, όταν μιλάμε για τον Ζλάταν αλλά και τον Ντοναρούμα τα πράγματα δεν μπορεί να είναι ποτέ 100% σίγουρα.

Φυσικά ο λόγος της σύνδεσης των δύο υποθέσεων δεν είναι άλλος από τον Μίνο Ραϊόλα. Ο γνωστός ατζέντης είναι μάνατζερ και των δύο ποδοσφαιριστών οπότε εκεί στηρίζεται και η παραπάνω κατάσταση.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του για το νέο του συμβόλαιο. Η πρόταση αφορά επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2022. Τότε ο Ζλάταν θα έχει πατήσει τα 40 αλλά αυτό από ότι αποδεικνύει καθημερινά ο ίδιος δεν αποτελεί πρόβλημα. Ο Πάολο Μαλντίνι έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και προσβλέπει στη θετική της έκβαση. Μία έκβαση σημασίας για το σύλλογο αφού θα παρασύρει και στην παραμονή Ντοναρούμα. Συγκοινωνούντα δοχεία Ζλάταν και Ντοναρούμα!

Τι ισχύει για Ντοναρούμα

Από την άλλη μεριά και με τον Ντοναρούμα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Μετά την περιπέτεια του 2018, όταν ο Μίνο Ραϊόλα είχε «σπρώξει» τον νεαρό κίπερ στη Γιουβέντους, τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο εύκολα.  Όχι ότι ο Ραϊόλα θα αποδειχτεί εύκολος αντίπαλος αυτή τη φορά, αλλά οι προθέσεις του Ντοναρούμα πλέον είναι πιο ξεκάθαρες. Παράλληλα, μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας έχει πλέον πιο ισχυρή θέση και δεν επηρεάζεται από τον μάνατζέρ του.

Όλα θα κριθούν τις επόμενες εβδομάδες και πριν ολοκληρωθεί το 2020. Η Μίλαν ποντάρει πολλά στο ότι ο Ζλάταν είναι κοντά στην ανανέωση και αυτή η εξέλιξη μπορεί να είναι καθοριστική και για τον τερματοφύλακα της ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ