ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Καλός ο νέος, αλλά οι παλιοί της Ρεάλ είναι… αλλιώς! (vid)

Με τον Σέρχιο Ράμος και τον Λούκα Μόντριτς να... σκοτώνουν την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 στο "Καμπ Νου" των Καταλανών.

Καλός ο νέος, αλλά οι παλιοί της Ρεάλ είναι… αλλιώς! (vid)

Ο Ανσού Φατί έβαλε γκολ στο πρώτο του “κλάσικο”. Κατέρριψε ακόμη ένα ρεκόρ. Μιας και έγινε ο νεότερος που τα καταφέρνει. Όμως, Σέρχιο Ράμος και Λούκα Μόντριτς είχαν άλλα σχέδια.

Οι δύο… παλιοσειρές της Ρεάλ Μαδρίτης συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε η “βασίλισσα” να επικρατήσει 3-1 της Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου” στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Λα Λίγκα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ένα “κλάσικο” διαφορετικό από τα άλλα έμελλε να είναι αυτό. Όχι μόνο γιατί στις εξέδρες δεν υπήρχε κόσμος λόγω κορονοϊού, αλλά κυρίως γιατί τα πρόσωπα έχουν αλλάξει. Έχουν έρθει νέα στον… αφρό. Παρόλα αυτά τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησαν να δώσουν ό,τι καλύτερο είχαν.

Άλλωστε η καθεμία ήθελε τη νίκη. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για τους “μερένχες”. Πριν προλάβουν να… ιδρώσουν πήραν το προβάδισμα με τον Βαλβέρδε στο 5′. Ωστόσο, δεν το χάρηκαν και πολύ η αλήθεια είναι.

Μιας και τρία λεπτά αργότερα (8′) ο Φατί έκανε το 1-1. Έτσι, έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει πανηγυρίσει γκολ σε “κλάσικο”. Κάτι που είχε κάνει πριν από χρόνια (συγκεκριμένα το 2007) ο Λιονέλ Μέσι. Αυτό βέβαια δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ που έχει καταρρίψει ο πιτσιρικάς από τότε που ξεκίνησε να αγωνίζεται με τους “μπλαουγκράνα”. Και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο.

Από εκεί και πέρα η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Η Μπαρτσελόνα είχε μερικές καλές στιγμές, κυρίως με τον Μέσι, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει με τίποτα την πολύ καλά στημένη άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα έδειχναν να πατάνε συνεχώς καλύτερα στα πόδια τους.

Σε μία φάση που συζητήθηκε και έφτασε μέχρι το VAR η “βασίλισσα” κέρδισε πέναλτι. Εκτελεστής, δεν ήταν άλλος από τον Ράμος. Ο Ισπανός στόπερ δεν αστόχησε (μετράει 29 εύστοχα σε 32 εκτελέσεις στην καριέρα του) και “έγραψε” το 2-1 στο 63′. Οι Καταλανοί αυτό το σημείο και έπειτα είχαν πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια τους.

Ωστόσο, η κατοχή της μπάλας ήταν άνευ ουσίας. Ο Κούμαν έκανε όλες τις αλλαγές του λίγο πριν το τέλος. Στα τελευταία δέκα λεπτά προσπάθησε να κάνει την ομάδα του όσο πιο επιθετική και απειλητική γινόταν. Όχι όμως και ο Ζιντάν. Ο Γάλλος προπονητής είχε “σπάσει” τις αλλαγές του. Μία από αυτές που έκαναν τη διαφορά ήταν ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος πέρασε στη θέση του Βαλβέρδε στο 69′ και ο Κροάτης χαφ με ωραίο γκολ στο 90′ “έγραψε” το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ