ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κλοπ: «Ελπίζω η μητέρα του Ράσφορντ να είναι περήφανη για αυτόν»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Μάρκους Ράσφορντ, τονίζοντας πως η κίνηση του Άγγλου να βοηθήσει με δωρεάν γεύματα αρκετά παιδιά, είναι αξιέπαινη.

Κλοπ: «Ελπίζω η μητέρα του Ράσφορντ να είναι περήφανη για αυτόν»

Σίγουρα η αντιπαλότητα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από… μεγάλη. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο ενώνει και τους πιο “μισητούς” αντιπάλους. Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει αρκετά δύσκολα χρόνια σαν παιδί, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του. Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ, προέβη σε μια κίνηση, που τον τιμάει ιδιαίτερα. Ο νεαρός άσσος, με δική του πρωτοβουλία… έπεισε την κυβέρνηση της Αγγλίας να συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν γεύματα σε μαθητές!

Η κυβέρνηση των Άγγλων ήταν αποφασισμένη να διακόψει αυτά τα γεύματα, κάτι που δεν… μπορούσε καν να διανοηθεί ο Ράσφορντ. Με δικές του κινήσεις αυτή η απόφαση άλλαξε και αρκετοί μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, μπορούν να έχουν ένα σωστό γεύμα στο σχολείο.

Ράσφορντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή την σπουδαία κίνηση του Μάρκους Ράσφορντ. Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον Άγγλο. Από την άλλη υποστήριξε πως όσο μεγάλη και αν είναι η αντιπαλότητα των δύο συλλόγων, σε τέτοιες κινήσεις πρέπει να υπάρχει… συμμαχία!

«Ελπίζω η μητέρα του να είναι ιδιαίτερα περήφανη για αυτόν. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά ακόμα και εγώ είμαι περήφανος για τον Ράσφορντ. Και αγωνίζεται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Αυτό που ξεκίνησε να κάνει μόνος του ο Ράσφορντ, είναι κάτι το εκπληκτικό. Και παρόλο την τεράστια αντιπαλότητα των δύο συλλόγων, σε κάτι τέτοιες ενέργειες τόσο σαν ποδοσφαιριστές, αλλά και ως άνθρωποι πρέπει να είμαστε ενωμένοι», ανέφερε ο τεχνικός των πρωταθλητών της Πρέμιερ Λιγκ.

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφο αυτό που έκανε ο Μάρκους Ράσφορντ. Την ίδια στιγμή που αρκετοί άνθρωποι που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις, δεν έδειξαν την απαραίτητη ευθύνη που έπρεπε. Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε, περνώντας δύσκολες καταστάσεις. Ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες του και από που προέρχεται. Είναι πραγματικά κάτι πανέμορφο, εκπληκτικό», τόνισε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ