ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Νίκη μετά από ένα μήνα για τη Λάτσιο! (vid)

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Λάτσιο του Σιμόνε Ιντζάκι, επικρατώντας με 2-1 της Μπολόνια που μπλέκει σε περιπέτειες από νωρίς.

Νίκη μετά από ένα μήνα για τη Λάτσιο! (vid)

Μετά τη μεγαλειώδη νίκη της επί της Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα με 3-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λάτσιο χαμογέλασε και εντός συνόρων. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια στο «Ολίμπικο» για την 5η αγωνιστική της Serie A και σκαρφάλωσε στη 10η θέση της βαθμολογίας. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη για τους Ρωμαίους στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Λουίς Αλμπέρτο και Τσίρο Ιμόμπιλε. Το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια ήταν να σκοράρει στις καθυστερήσεις με τον Ντε Σιλβέστρι.

Το ματς άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τους λατσιάλι. Μόλις στο 13′ η Μπολόνια σκόραρε με τον Σβάνμπεργκ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε διότι στην αρχή της φάσης υπήρξε φάουλ. Το VAR έτσι χάλασε τα σχέδια των φιλοξενούμενων.

Εν γένει το πρώτο ημίχρονο δεν κράτησε ούτε τον πιο φανατικό οπαδό της Λάτσιο καρφωμένο στους δέκτες. Ο προπονητής των γηπεδούχων μάλιστα έκανε δυο αλλαγές στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης. Λάτσιο

Γκολάρα ο Λουίς Αλμπέρτο, καθάρισε για τη Λάτσιο ο Ιμόμπιλε

Η Λάτσιο μπήκε με σκοπό να τελειώσει όποια ελπίδα της αντιπάλου της για κάτι θετικό στο παιχνίδι. Στο 54′ ο Λουίς Αλμπέρτο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ανάλογο τελείωμα νίκησε τον Σκορούπσκι για το 1-0.

Έξι λεπτά μετά λίγο έλειψε να γίνει το 1-1. Ο Ορσολίνι εκτέλεσε φάουλ από τα 27 μέτρα στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πέπε Ρέινα. Τα αμέσως επόμενα λεπτά κύλησαν υπέρ των λατσιάλι, με τους παίκτες της Μπολόνια να είναι ανήμποροι για κάτι θετικό.

Μέχρι να έρθει ο συνήθης ύποπτος να καθαρίσει την μπουγάδα… Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με κεφαλιά έπειτα από μπαλιά του Φάρες έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Δεύτερο τέρμα για τη Λάτσιο και το άγχος απομακρύνθηκε.

Η Μπολόνια άργησε αλλά έβγαλε αντίδραση. Ο έμπειρος Ντε Σιλβέστρι παραβίασε την εστία του Ρέινα νικώντας τον σε τετ-α-τετ. Η έκβαση δεν άλλαξε κι έτσι η Μπολόνια έμεινε εντός ζώνης υποβιβασμού. Μάλιστα δέχτηκε γκολ για 38η συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα!

Από την πλευρά της η Λάτσιο που δεν έχει ξεκινήσει καλά στο Καμπιονάτο, ανεβαίνει σταδιακά. Και πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπριζ στο Βέλγιο.

Δείτε τα στιγμιότυπα του ματς:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ