ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ο Λεβαν-γκόλ-σκι “καθάρισε” για την Μπάγερν (vid)

Χάρη σε χατ τρικ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε με 5-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας, ένα βαθμό πίσω από τη Λειψία.

Ο Λεβαν-γκόλ-σκι “καθάρισε” για την Μπάγερν (vid)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχθηκε στην “Allianz Arena” την Άιντραχτ Φρανκφουρτης”. Η Μπάγερν Μονάχου χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν προβληματίστηκε από τη Άιντραχτ και κέρδισε με 5-0. Έτσι, έφτασε τους 12 βαθμούς αλλά παρέμεινε στη δεύτερη θέση μετά τη νέα νίκη της Λειψίας με 2-1 επί της Χέρτα.

Όσον αφορά το ματς, το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την οκάδα του Φλικ. Πριν προλάβουν να περάσουν 2 λεπτά από το πρώτο σφύριγμα, ο Αλφόνσο Ντέιβις υπέστη ένα σοκαριστικό τραυματισμό. Στην προσπάθειά του να αλλάξει κατεύθυνση, γύρισε τον αστράγαλό του. Έτσι, ο Λούύκας Ερνάντεζ μπήκε αλλαγή στη θέση του πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Αυτός ο τραυματισμός δεν “χάλασε” το μυαλό των γηπεδούχων, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό. Μετά από κλέψιμο της μπάλας, ο Κομάν πάσαρε στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν από το ξεκίνημα του αγώνα να τιμωρήσουν τη γραμμή άμυνας της Μπάγερν που αγωνιζόταν πολύ ψηλά. Ωστόσο, η αμυντική τετράδα έπαιζε άψογα το οφσάιντ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα ο Λεβαντόφσκι συνέχιζε το χαβά του σκοράροντας το 2-0 στη δεύτερη τελική του στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 25΄μετά από εκτέλεση κόρνερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με δύσκολη κεφαλιά. Αυτό ήταν το όγδοο τέρμα του στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα.

Μετά το 2-0, ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει με τις 2 ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Τέλειωσε την Άιντραχτ με συνοπτικές διαδικασίες

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έδειχνε ικανή να αλλάξει κάτι στην αναμέτρηση. Αντιθέτως, η Μπάγερν Μονάχου είχε διάθεση να φορτώσει τα δίχτυα. Έτσι, έφτασε στο 3-0 με τον Λεβαντόφσκι να ολοκληρώνει το πραγματοκό χατ τρικ, με άψογο τελείωμα με το δεξί στο 60ο λεπτό.

Η ομάδα του Φλικ άγγιξε το 3-0 αλλά ο Λούκας Ερναντέζ δε μπόρεσε να ολοκληρώσει ιδανικά μία εξαιρετική αντεπίθεση στο 66ο λεπτό.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Ερνάντεζ, το πέτυχε ο νεοεισελθείς Λιρόι Σανέ στο 72ο λεπτό. Ο Γερμανός μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό επέστρεψε με ένα υπέροχο γκολ θυμίζοντας τον Ρόμπεν στον τρόπο που πέτυχε το 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να μειώσει στο σκορ, όταν ο Σαρ γύρισε τη μπάλα προς την εστία χωρίς να έχει συνεννοηθεί καλά με τον Νόιερ. Ωστόσο, τελευταία στιγμή, ο Γερμανός απέτρεψε το γκολ, διώχνοντας τη μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή.

Οι “βαυαροί” με τον Γκορέτσκα δεν έκαναν το 5-0 στο 85΄, καθώς ο Γερμανός προσπάθησε αποτυχημένα να κρεμάσει τον Τραπ. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Μουσιάλα στο 90ο λεπτό, σκοράροντας το τελικό 5-0 μετά από φάση διαρκείας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ