ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Όσο κι αν τη «VAR»άνε η Λίβερπουλ θα νικάει (vid)

Η Λίβερπουλ με ανατροπή (2-1) κέρδισε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και VAR και σκαρφάλωσε στη κορυφή της βαθμολογίας μοιράζοντας την με την Έβερτον.

Όσο κι αν τη «VAR»άνε η Λίβερπουλ θα νικάει (vid)

Η Λίβερπουλ φιλοξένησε στο Άνφιλντ την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήθελε μονάχα τη νίκη προκειμένου να ανέβει στη κορυφή του πρωταθλήματος πιάνοντας την Έβερτον. Από την άλλη η Σέφιλτν δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν ωστόσο παραμένει μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους να βάζουν στο τέρμα την Σέφιλντ. Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ προσπάθησαν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα δημιουργώντας σημαντικές στιγμές στα αντίπαλα καρέ. Αντ’ αυτού όμως η μπάλα τους τιμώρησε. Οι φιλοξενούμενοι στο 11′ κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φαμπίνιο στον Μακ Μπέρνι πάνω στη γραμμή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπέρνε με τον παίκτη της Σέφιλντ να κερδίζει τον Άλισον και να γράφει το 0-1. Λίβερπουλ

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Λίβερπουλ προσπάθησε να πάρει ξανά τα ηνία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν για μεγάλο μέρος του ημιχρόνου τη ψυχραιμία τους εν τέλει όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρώτο μισό όντας μπροστά στο σκορ. Στο 41′ ο Φιρμίνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα εκμεταλλευόμενος την κεφαλιά πάσα του Μανέ μέσα στην περιοχή. Το 1-1 έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ζότα ανέτρεψε τη κατάσταση και χάρισε το τρίποντο στην Λίβερπουλ

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ μπήκαν αποφασισμένοι να τουμπάρουν την εις βάρος τους κατάσταση. Με τους Μανέ και Σαλάχ να αναλαμβάνουν δράση η άμυνα της Σέφιλντ έδειξε σημάδια αδυναμίας. Οι φάσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων διαδέχθηκαν η μία την άλλη.

Τελικά το γκολ για τους «Κόκκινους» ήρθε στο 64′. Ο Μανέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Ντιόγκο Ζότα να παίρνει τη κεφαλιά και να γράφει το 2-1. Ο Πορτογάλος επιθετικός απομάκρυνε το άγχος από τους συμπαίκτες του δείχνοντας ακόμη μια φορά πόσο επικίνδυνος είναι στη περιοχή.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε ακόμα περισσότερο. Από τη μία η Λίβερπουλ έψαξε το 3-1, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδωσαν τα πάντα για την ισοφάριση. Η μεγάλη στιγμή ωστόσο στο τελευταίο μέρος ανήκε στους «Κόκκινους» με τον Σαλάχ να βρίσκει το κάθετο δοκάρι στο 75′. Το 2-1 τελικά διατηρήθηκε με την Λίβερπουλ να πανηγυρίζει στο τέλος την νίκη που την φέρνει στη κορυφή της βαθμολογίας, παρέα με τη συμπολίτισσα Έβερτον.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ