ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Σίτι, έτσι πρωτάθλημα δεν παίρνεις!(vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αφού ο Φαμπιάνσκι τη σταμάτησε και της πήρε πολύτιμο βαθμό

Σίτι, έτσι πρωτάθλημα δεν παίρνεις!(vid)

Μια πολύ μέτρια Μάντσεστερ Σίτι έχασε εκ νέου βαθμούς στο φετινό ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι πολίτες “κόλλησαν” στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ, η οποία είχε κάνει τη ζημιά και στην Τότεναμ την περασμένη Κυριακή. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Αντόνιο και Φαμπιάνσκι.

Το ματς

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε με στόχο να βρει το γρήγορο γκολ, το οποίο θα έδιωχνε το άγχος από νωρίς. Ωστόσο, η ομάδα του Μόγες είχε κλείσει καλά τους χώρους και δεν έδωσε ιδιαίτερες ευκαιρίες στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, τα “σφυριά” κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Στο 16′ ο Koυφάλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αντόνιο έβαλε πλάτη στον Ντίας και με ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ νίκησε τον Έντερσον για το 1-0.  Στο 25′ η Σίτι έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της να ισοφαρίσει. Ο Ζοάο Κανσέλο απέφυγε εξαιρετικά τον αντίπαλό του, όμως ο Μαχρέζ δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή προβολή.

Το επόμενο εικοσάλεπτο πέρασε με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να έχει φλύαρη υπεροχή, χωρίς κάτι παραπάνω. Έτσι, η Γουέστ Χαμ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ. Σίτι

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Καταλανός τεχνικός πέρασε στον αγώνα τον Φόντεν στη θέση του Αγουέρο. Έξι λεπτά αργότερα, δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του. Ο Ζοάο Κανσέλο έκανε το overlap από αριστερά και γύρισε στον Φόντεν στην καρδιά της μεγάλης περιοχής. Ο νεαρός άσος με εκπληκτικό γύρισμα και αριστερό πλασέ νίκησε τον Φαμπιάνσκι για το 1-1.

Το γκολ έδωσε δύναμη στους παίκτες του Γκουαρντιόλα, οι οποίοι πήραν ξανά τον έλεγχο του αγώνα. Χωρίς πάντως να καταφέρνουν να μετουσιώσουν τη συγκεκριμένη κυριαρχία σε σημαντικές φάσεις στην εστία του Φαμπιάνσκι.

Στο 61′ ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ μπλόκαρε το σουτ του Γουόκερ, όπως έκανε και στο 80′ στην εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε. Στο 86′, η Σίτι έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς. Ο Ντε Μπρόινε έκανε την πάσα στον Στέρλινγκ, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Φαμπιάνσκι, όμως ο Πολωνός γκολκίπερ τον σταμάτησε!

Τελευταία καλή στιγμή για τη Σίτι ήταν εκείνη με τον Μαχρέζ. Όμως και πάλι ο Φαμπιάνσκι ήταν εκεί για να διώξει σε κόρνερ.

Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να προβληματίζει για μια ακόμη φορά με την απόδοσή της.

Δείτε τα γκολ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ