ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Στήριγμα η Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο

Σε δύο αγώνες θα εστιάσω από το σημερινό (24/10) στοιχηματικό κουπόνι. Συγκεκριμένα αυτές είναι το Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (14:30) και το Αταλάντα – Σαμπντόρια (16:00).

Στήριγμα η Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο

Η έκτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων. Η πρώτη χρονικά είναι αυτή της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι (14:30), με την οποία θα ασχοληθώ στοιχηματικά, αφήνοντας τις υπόλοιπες. Εδώ, χωρίς αμφιβολία το μεγάλο φαβορί είναι η ομάδα του Πεπ. Μάλιστα η απόδοση που συνοδεύει και το διπλό είναι απελπιστικά πολύ χαμηλή και φυσικά ούτε λόγος για ποντάρισμα. Ακόμη και αν στο αντίπαλο «στρατόπεδο» δεν έπαιζαν οι επτά από τους έντεκα βασικούς.

Τα γκολ ωστόσο, θεωρώ πως έχουν αξία. Τα πολλά γκολ για την ακρίβεια και από τις δύο πλευρές. Και ναι, δεν ανακαλύπτω την Αμερική λέγοντας πως η Σίτι βάζει τέρματα και εμφανίζει πολλά over. Απλά εδώ θα πάω με το συνδυαστικό ποντάρισμα του g/g+over 2.5. Τα μέχρι τώρα δείγματα της Γουέστ Χαμ, με κάνουν στο να την εμπιστευτώ, στο ότι δε θα καθίσει με… σταυρωμένα χέρια και θα κλειστεί πίσω, έως ότου λήξει το ματς και όσο πάει το σκορ. Είναι σύλλογος που θέλει και δημιουργεί φάσεις. Κάτι που αποδεικνύεται και από τη συγκομιδή της στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (επτά πόντοι, 2-1-2 ρεκόρ), αλλά και από τα γκολ (έντεκα υπέρ και επτά κατά).

Η αρμάδα από το Μάντσεστερ από την άλλη, επειδή έχει μείνει πίσω από την πρώτη τετράδα (11η θέση), θέλει να καλύψει «έδαφος». Προέρχεται από τη νίκη – ανατροπή επί της Πόρτο (3-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρώ πως στόχος είναι η ανάλογη πορεία από εδώ και πέρα. Οι ευκαιρίες που κάνει είναι πολλές και φυσικά τις μετουσιώνει σε γκολ. Χωρίς βέβαια, να λείπουν και τα αμυντικά κενά, τα οποία δε δείχνουν να διορθώνονται. Για αυτό το λόγο το combo στα γκολ είναι μία εξαιρετική επιλογή, η οποία πληρώνει 1.80.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

Ανάλογο στοίχημα θα κάνω και στο Καμπιονάτο, στη «μονομαχία» της Αταλάντα με τη Σαμπντόρια (16:00). Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο που βρισκόταν και στην περυσινή σεζόν. Πολύ ανταγωνιστικοί και με καλό ποδόσφαιρο. Παίζουν ελεύθερα, διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά και αρέσκονται στα γκολ. Μεσοβδόμαδα ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κερδίζοντας εκτός έδρα τη Μίντιλαντ με το εμφατικό 4-0 σκορ.

Μοναδική «λαδιά» για τη φετινή χρονιά, είναι η ήττα που υπέστη η Αταλάντα από τη Νάπολι (4-1), την προηγούμενη «στροφή». Σήμερα υποδέχεται μία Σαμπντόρια, η οποία ξεκίνησε με δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα -ήττες και τα δύο- όμως έκανε ντεμαράζ στις δύο πιο πρόσφατες. Επικράτησε της Φιορεντίνα εκτός έδρας με 2-1 σκορ, αλλά και της Λάτσιο με 3-0. Απέναντι σε δύο συλλόγους που πραγματικά δεν είναι και το πιο εύκολο να παίρνεις τρίποντο.

Ετσι, επειδή βλέπω πως σιγά – σιγά ο Ρανιέρι και οι παίκτες του ανεβαίνουν, αναμένω να δυσκολέψουν όσο μπορούν και τη σημερινή τους αντίπαλο. Το combo και εδώ ποντάρισμα στα πολλά τέρματα θα με «συντροφεύσει». Πάω με το 1.66.

Περισσότερες προτάσεις εδώ

ΠΡΟΤΑΣΗ

(14:30) ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: G/G+OVER 2.5 @1.80

(16:00) ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: G/G+OVER 2.5 @1.67

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ: 3.00

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΥΑΔΑΣ: 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ