ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετικός στον κορονοϊό ο Ροναλντίνιο!

Ακόμη ένα παλαίμαχος θρύλος του ποδοσφαίρου "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τη δική του μάχη πρέπει να δώσει και ο Ροναλντίνιο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετικός στον κορονοϊό ο Ροναλντίνιο!

Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Λίγο αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πλέον ο Ροναλντίνιο είναι το τελευταίο “θύμα” από τα μεγάλα ονόματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου που θα πρέπει να δώσει τη δική του μάχη με τον κορονοϊό.

Το καλό για τον παλαίμαχο μεσοεπιθετικό είναι ότι για την ώρα είναι ασυμπτωματικός. Παράλληλα, μπορεί να έχει κρεμάσει εδώ και χρόνια τα παπούτσια του, όμως, η κατάσταση της φυσικής του κατάστασης παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο “Ρόνι” λίγο πριν το… τέλος είχε άτακτη νυχτερινή ζωή. Πάρτι; Πολλά. Γυναίκες; Ακόμη περισσότερες. Κάτι που ισχύει και για τη σχέση του με το αλκοόλ. Ωστόσο, τα ΜΜΕ από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι είναι πολύ η κατάσταση της υγείας του και δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί σε κάποιο νοσοκομείο ή σε κάποια κλινική.

Το μόνο που θα πρέπει να ακολουθήσει είναι το σχετικό πρωτόκολλο. Δηλαδή να παραμείνει εντός του σπιτιού του για τουλάχιστον δύο εβδομάδες μέχρι να γίνει και πάλι καλά. Πρώτο θέμα στη Βραζιλία και όχι μόνο ο Ροναλντίνιο!

Πρώτο θέμα στη Βραζιλία και όχι μόνο ο Ροναλντίνιο!

Ο Ροναλντίνιο δεν είναι κανένας τυχαίος. Είναι από εκείνους τους παίκτες που έκαναν ένα άθλημα σαν το ποδόσφαιρο ακόμη πιο ωραίο. Μπορεί να μην είχε τόσο μεγάλη διάρκεια στο υψηλότερο επίπεδο, όπως άλλοι και άλλοι.

Ωστόσο, μας χάρισε στιγμές που δεν μας έχει χαρίσει κανείς άλλος. Γι’ αυτό το λόγο και κανείς δεν μπορεί να τον ξεχάσει και ας έχουν περάσει τα χρόνια από τότε που τον βλέπαμε να κάνει τα μαγικά του στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Πλέον τον χαζεύουμε σε κάποιο φιλικό παιχνίδι με παλαίμαχους της Μπαρτσελόνα ή της εθνικής Βραζιλίας. Λογικό και επόμενο η είδηση ότι ο Ροναλνίνιο είναι θετικός στον κορονοϊό να είναι πρώτο θέμα σε σχεδόν όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Ειδικά σε εκείνα της Βραζιλίας που από την πρώτη στιγμή ενημερώνουν το κοινό για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του “Ρόνι”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ