Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η “γηραιά” κυρία έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη (vid)
Γιουβέντους

Η “γηραιά” κυρία έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη (vid)

Η Γιουβέντους δε μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Ελλάς Βερόνα εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις ένα τρίποντο στη Serie A αν εξαιρέσει κανείς τη νίκη επί της Νάπολι στα χαρτιά.

25.10.2020 | 23:56

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, η Γιουβέντους φιλοξενήθηκε από την Ελλάς Βερόνα. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο δεν κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να κερδίσει, με το ισόπαλο 1-1 να την ανεβάζει στους 9 βαθμούς και την 5η θέση. Αν αναλογιστεί κανείς ότι με τη Νάπολι πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά, τότε “συνειδητοποιεί ότι έχει κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο μόλις 1 φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του σημερινού παιχνιδιού, η Ελλάς Βερόνα είδε να ακυρώνεται γκολ της από το VAR στο 15ο λεπτό. Η βιντεοτεχνολογία πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τη Γιουβέντους στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ακυρώνοντας γκολ του Μοράτα. Ας σημειωθεί ότι στο πρώτο 45λεπτο, προσπάθεια του Κουδράδο σταμάτησε στο δοκάρι

Στο δεύτερο 45λεπτο η Γιουβέντους, αν και είχε την κατοχή της μπάλα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μετά τη συμπλήρωση 1 ώρας αγώνα, ο Φαβίλι με ψύχραιμο τελείωμα έβαλε μπροστά στους γηπεδούχους.

Αυτό το γκολ ανάγκασε τη "μεγάλη κυρία" να κυνηγήσει το γκολ με μεγαλύτερη ένταση. Αρχικά, ατύχησε με τον Ντιμπάλα στο 72ο λεπτό να βλέπει το σουτ του έξω από την περιοχή να σταματάει στο δοκάρι.

Στη συνέχεια, όμως, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κουλουσέσφκι. Στο 78ο λεπτό, ο Σουηδός φορ κατάφερε με εντυπωσιακή σόλο προσπάθεια να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-1.

Αυτό το γκολ έκανε την Βερόνα να κλειστεί στα καρέ της για να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, καθώς οι προσπάθειες των Ντιμπάλα και Μοράτα στο τελευταιο 10 λεπτι της αναμέτρησης εξουδετερώθηκαν από τον Σιλβέστρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version