ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Μπενζεμά: Ξεπέρασε και τον σερβιτόρο Ινίεστα στα Κλάσικο

Ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, έχει μοιράσει πια περισσότερες ασίστ από κάθε άλλο παίκτη στην ιστορία των "Κλάσικο" στο "Καμπ Νου".

Μπενζεμά: Ξεπέρασε και τον σερβιτόρο Ινίεστα στα Κλάσικο

Ο Καρίμ Μπενζεμά φέτος μπορεί να μην σκοράρει με την ίδια συχνότητα με πέρυσι αλλά παραμένει πολύτιμος για την ομάδα του. Τα δοκάρια τον έχουν κρατήσει μόλις στο 1 τέρμα. Ωστόσο, η συμβολή του στη δημιουργία ευκαιριών είναι τεράστια, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο “Κλάσικο” του “Καμπ Νου”. Ειδικότερα, ο Γάλλος επιθετικός ήταν αυτός που μετά από δική του ενέργεια μοίρασε την τελική πάσα στον Βαλβέρδε για το χθεσινό πρώτο γκολ στο “Κλάσικο.

Έτσι, ο Καρίμ Μπενζεμά έφτασε τις 2 ασίστ το πρωτάθλημα και τις 6 σε “Κλάσικο” στο Καμπ Νου. Έτσι, έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στο “Καμπ Νου” στα ντέρμπι με τη Μπατσελόνα. Μόνο ο Γκουαρντιόλα ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί του. Ο Γάλλος επιθετικός ξεπερνάει σε ασίστ παίκτες θρύλους της “Μπάρτσα”. Ειδικότερα, 5 ασίστ στα εντός έδρας ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ μετράνε ο Μέσι και ο Ινιέστα.

Ο επόμενος παίκτης της Ρεάλ στη σχετική λίστα είναι ο Μεσούτ Οζίλ με 5 ασίστ σε “Κλάσικο” στο “Καμπ Νου”. Ας σημειωθεί ότι ο Μπενζεμά έφτασε τις 250 νίκες στο πρωτάθλημα στην καριέρα του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζιντάν αδιαφορεί για τους επικριτές του

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του χθεσινού clasico. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Μπαρτσελόνα, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς. Παίκτες και προπονητής είχαν βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής την προηγούμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε ότι η ομάδα προερχόταν από 2 διαδοχικές ήττες από Κάντιθ και Σαχτάρ Ντόνετσκ στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα.

Λίγο μετά τη νίκη της Ρεάλ, ο προπονητής της ομάδας μίλησε για όσα ακούγονταν πριν από το ματς. Ξεκαθάρισε πως τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται δεν επηρεάζουν κανέναν. Και φυσικά δεν υπάρχει καν η πρόθεση από παίκτες και προπονητή να απαντήσουν, τώρα που η ομάδα πήρε τη νίκη στο ντέρμπι.

“Δεν είμαστε εδώ για να κλείνουμε το στόμα σε όποιον μας κάνει κριτική. Εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Πιστεύουμε σε αυτό που χτίζουμε, είμαστε ενωμένοι όταν πρέπει και αυτό κάναμε και σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Όταν είμαστε σε πίεση αντιδράμε εξαιρετικά. Eίχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια ανοιχτή ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, η οποία επίσης έπαιξε καλά. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί έδειξαν ότι δεν επηρεάζονται από όλα όσα ακούγονται για αυτούς. Είδα ότι η ομάδα είναι ενωμένη. Ότι δεν λυγίζει στην πίεση. Όλοι πολεμούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε αυτό που καταφέραμε σήμερα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ