ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μαχρέζ… δεν έκλεισε την «πόρτα» στην Παρί!

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ αποκάλυψε πως αν και... ήταν οπαδός της Μαρσέιγ, δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο του να αγωνιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Μαχρέζ… δεν έκλεισε την «πόρτα» στην Παρί!

Ο Ριγιάνρ Μαχρέζ είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίον και οι περισσότεροι γνώρισαν την χρονιά που η Λέστερ έκανε την τρελή πορεία, κατακτώντας και την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αλγερινός επιθετικός ήταν από τα βασικά γρανάζια εκείνης της σπουδαίας ομάδας που έκανε το… θαύμα. Λίγους μήνες μετά, εξαργύρωσε την εξαιρετική σεζόν που έκανε, παίρνοντας μεταγραφή για την Μάντσεστερ Σίτι. Αμέσως αμέσως έδειξε πως μπορεί να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Και στην Μάντσεστερ Σίτι πήρε γρήγορα φανέλα βασικού και έδειξε τις πλούσιες ικανότητες του. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι… τρελαμένος με τον ποδοσφαιριστή και δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα. Το μαγικό του αριστερό πόδι και η εξαιρετική αντίληψη που έχει κατά την διάρκεια του αγώνα, τον έχουν κάνει αναπόσπαστο μέλος της ομάδας. Μαχρέζ

Ο 29χρονο επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους πολίτες μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως… δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποχωρήσει νωρίτερα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συζήτηση για περαιτέρω επέκταση του συμβολαίου του. Ωστόσο είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις. Εδώ και λίγες μέρες όμως πολλά σενάρια θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση του Μαχρέζ τον Ιανουάριο. 

Ο ίδιος απάντησε σε αυτές τις φήμες… τονίζοντας πως δεν μπορεί να αποκλείσει κανέναν ενδεχόμενο αυτήν την στιγμή! Πάντως η Σίτι δεν δείχνει πως θέλει ο έμπειρος πρώην άσσος της Λέστερ είναι προς… πώληση.

Όταν ήμουν μικρός πρέπει να σας πω πως ήμουν φίλαθλος της Μαρσέιγ, είναι λίγο περίεργο. Τώρα να μιλήσω για την Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα ήταν σωστό γιατί έχω συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι και είμαι πολύ καλά εδώ. Το Παρίσι όμως είναι η πόλη μου! Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Παρίσι, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά το πως θα τα φέρει η ζωή, δεν πρέπει να κλείνεις ποτέ καμία πόρτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαχρέζ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ