ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
Προπονητής για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα ο Φαν Πέρσι!
Το έριξε στο φαΐ και τις μπύρες ο Ζίλε κι έχει κάνει μια κοιλιά ως το «Γουέμπλεϊ»!
Επίσημα το πιο πολύτιμο «διαμάντι» της Αγγλίας ο Πάλμερ! (pic)
Επίσημο: Απέλυσε τον Αλέγκρι η Γιουβέντους με συνοπτικές διαδικασίες!
Οριστικά στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ, το ανακοίνωσε ο ίδιος! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο…κόλπο για Τραορέ και η Γιουνάιτεντ!

Ο Αντάμα Τραορέ συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα, καθώς για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται πλέον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο…κόλπο για Τραορέ και η Γιουνάιτεντ!

Ο Αντάμα Τραορέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσελκύσει τα βλέμματα όλων τα τελευταία χρόνια. Ο άσος των Γουλβς με την ιδιαίτερη σωματοδομή έχει απασχολήσει πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Σε αυτές προστέθηκε και άλλη μία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξετάζει την περίπτωση του Ισπανού εξτρέμ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν φανερώσει τις προθέσεις τους για την απόκτηση εξτρέμ. Η ομάδα του Μάντσεστερ κατέβαλε πολύ μεγάλες προσπάθειες το καλοκαίρι για τη μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ. Τραορέ

Ωστόσο, η μετακίνηση αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και οι άνθρωποι της ομάδας είναι αναγκασμένοι να στραφούν και σε άλλες λύσεις.

Στα 24 του, ο Τραορέ δεν περνά απαρατήρητος από τα ραντάρ των μεγάλων ομάδων. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, ο άσος των Γουλβς πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την εθνική Ισπανίας. Οι περσινές του εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ οδήγησαν τον Λουίς Ενρίκε στην απόφαση να τον καλέσει για πρώτη φορά στην αποστολή των “φούριας ρόχας”.

Πάντως, για να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι Γουλβς δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον παίκτη τους με ένα ποσό κάτω των 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Και βέβαια, η δυσκολία της μεταγραφής δε σταματά μόνο στην τιμή, αλλά και στους έτερους…μνηστήρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Τραορέ φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Λίβερπουλ, Σίτι, Μπάρτσα και Γιουβέντους.

Μένει να φανεί αν η ομάδα του Σόλσκιερ θα κινηθεί για τον Τραορέ και επίσημα τον Γενάρη, ή αν θα εξετάσει τη μεταγραφή του στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομα του Ισπανού εξτρέμ θα μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον. Με τόσες μεγάλες ομάδες να ενδιαφέρονται, η παραμονή του στην ομάδα του Εσπίριτο Σάντο μοιάζει ως το πιο δύσκολο σενάριο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ