ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

Χαλαρή τεσσάρα της Λυών στη Μονακό! (vid)

Μόλις ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Λυών προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Μονακό. Τέσσερα γκολ από το ημίχρονο η Ολιμπίκ.

Χαλαρή τεσσάρα της Λυών στη Μονακό! (vid)

Δεν είχε ορέξεις για πλάκα η Λυών στην έδρα της νικώντας εύκολα τη Μονακό με 4-1. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά χρειάστηκε μόνο το πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει το καρέ τερμάτων εις βάρος των Μονεγάσκων. Έτσι, προσπέρασε την ομάδα του Νίκο Κόβατς φτάνοντας στους 13 βαθμούς. Στους 11 έμεινε η φιλοξενούμενη ούσα 10η μαζί με Μετς και Μονπελιέ. Πέντε πόντους μακριά από την κορυφή που βρίσκονται Παρί και Λιλ είναι πλέον η Ολιμπίκ.

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα και οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές του. Στο 12′ η Λυών ήταν αυτή που πανηγύρισε το πρώτο της γκολ. Ο Μέμφις Ντεπάι έπειτα από ασίστ του Χουσέμ Αουάρ άνοιξε το σκορ. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο τελευταίος λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ό,τι δεν έκανε ο Γάλλος, το έπραξε στο 34′ ο Εκαμπί. Ο αριστερός εξτρέμ της Λυών με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο 41′ με τον Αουάρ να εκτελεί τον Λεκόμτ από την άσπρη βούλα του πέναλτι για το 3-0. Λυών

Στο ρελαντί η Λυών

Οι γηπεδούχοι είχαν κέφια και ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου σκόραραν και τέταρτο τέρμα. Δράστης και αυτή τη φορά ο Εκαμπί με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στα αποδυτήρια ο Ρούντι Γκαρσιά φέρεται να είπε στους παίκτες του να κατεβάσουν ταχύτητα.

Στο δεύτερο μέρος ο Νίκο Κόβατς απέσυρε τον αδρανή Γιόβετιτς, ενώ έβαλε τον Σεσκ Φάμπρεγας. Η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός βοήθησε την ομάδα του κρατώντας την μπάλα, αλλά μέχρι εκεί. Η Μονακό ευτύχησε να σκοράρει ένα γκολ. Ο Μπεν Γεντέρ στο 49′ με πέναλτι έβαλε το πέμπτο του γκολ στη φετινή Ligue 1.

Μετά από επτά λεπτά ο Ζέλσον Μαρτίνς δεν συνεργάστηκε καλά με τον Μπεν Γεντέρ σε μια φάση με αξιώσεις. Στο 62′ ο Λεκόμτ στέρησε από τον Ντεπάι το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το πέμπτο για τη Λυών. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν με λίγες αλλά αξιοσημείωτες φάσεις.

Η Λυών με τον Μούσα Ντεμπελέ να μπαίνει ορεξάτος σκόραρε στο 89′, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η έκβαση του ματς δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να προσπερνούν στη βαθμολογία τους Μονεγάσκους. Και παράλληλα να μπαίνουν σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ