ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: “Δεν μας νοιάζει να το βουλώσουμε στους επικριτές”

Ο Ζιντάν ήταν πολύ χαρούμενος με την αντίδραση των παικτών του στην κριτική που δέχθηκαν όλη την εβδομάδα, μετά τις ήττες από Κάντιθ και Σαχτάρ

Ζιντάν: “Δεν μας νοιάζει να το βουλώσουμε στους επικριτές”

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του χθεσινού clasico. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Μπαρτσελόνα, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς. Παίκτες και προπονητής είχαν βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι διαδοχικές εντός έδρας ήττες από Κάντιθ στο πρωτάθλημα και Σαχτάρ στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαν βαρύνει πολύ το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και η φήμη ότι ο “Ζιζού” θα αποχωρούσε από τον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση ήττας από τη Μπαρτσελόνα.

Λίγο μετά τη νίκη της Ρεάλ, ο προπονητής της ομάδας μίλησε για όσα ακούγονταν πριν από το ματς. Ξεκαθάρισε πως τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται δεν επηρεάζουν κανέναν. Και φυσικά δεν υπάρχει καν η πρόθεση από παίκτες και προπονητή να απαντήσουν, τώρα που η ομάδα πήρε τη νίκη στο ντέρμπι. Ζιντάν

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζιζού μετά το τέλος του αγώνα

“Δεν είμαστε εδώ για να κλείνουμε το στόμα σε όποιον μας κάνει κριτική. Εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Πιστεύουμε σε αυτό που χτίζουμε, είμαστε ενωμένοι όταν πρέπει και αυτό κάναμε και σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Όταν είμαστε σε πίεση αντιδράμε εξαιρετικά.

Eίχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια ανοιχτή ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, η οποία επίσης έπαιξε καλά. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί έδειξαν ότι δεν επηρεάζονται από όλα όσα ακούγονται για αυτούς.

Είδα ότι η ομάδα είναι ενωμένη. Ότι δεν λυγίζει στην πίεση. Όλοι πολεμούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε αυτό που καταφέραμε σήμερα”.

Είναι δεδομένο ότι η ψυχολογία στο στρατόπεδο της “βασίλισσας” έχει αλλάξει άρδην μετά τη νίκη στο ντέρμπι. Η ομάδα του Ζιντάν ταξιδεύει στη Γερμανία για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Γκλάντμπαχ. Το στραπάτσο από τη Σαχτάρ δεν αφήνει περιθώρια για άλλες γκέλες και η Ρεάλ θα στοχεύσει στη νίκη που θα επαναφέρει τα πράγματα σε τάξη στον όμιλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ