ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ανώτερη η Μίλαν, σκληρό καρύδι όμως η Ρόμα (vid)

Τρομερό ματς στο Σαν Σίρο με τις Μίλαν και Ρόμα να μένουν ισόπαλες στο 3-3 - φοβερός και ιστορικός Ίμπρα που σκόραρε δύ φορές.

Ανώτερη η Μίλαν, σκληρό καρύδι όμως η Ρόμα (vid)

Σε ένα χορταστικό ματς, Μίλαν και Ρόμα έμειναν ισόπαλες στο εντυπωσιακό 3-3 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν τρεις φορές μέσα στο ματς. Η Ρόμα όμως αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και κατάφερε να απαντήσει και στα τρία διαδοχικά προβαδίσματα της Μίλαν. Πλέον οι ροσονέρι μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα έφτασαν τους 13 πόντους και παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τη Ρόμα να φτάνει 8 και να είναι στην 9η θέση μαζί με την Ελάς Βερόνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που παρά τα δύο γκολ που σημείωσε δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η Μίλαν μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ζλάταν. Ο Λεάο έκανε ωραία μπαλιά και ένα άγγιγμα του Σουηδού ήταν αρκετό για το 1-0. Γρήγορα όμως η Ρόμα αντέδρασε. Ο Ταταρουσάνου έκανε λάθος έξοδο στο κόρνερ και ο Τζέκο δεν είχε πρόβλημα να γράψει με κεφαλιά το 1-1. Το ματς είχε τρομερό ρυθμό με τη Μίλαν να δείχνει ανώτερη. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και αμφότερες οι δύο ομάδες έψαχναν τρόπο για να σκοράρουν, όντας ανικανοποίητες από την ισοπαλία. Ειδικά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χάθηκαν εκατέροθεν διπλές ευκαιρίες, με αυτή του Τέο Ερνάντες να ξεχωρίζει. Ανώτερη η Μίλαν, σκληρό καρύδι όμως η Ρόμα (vid)

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Δηλαδή με γρήγορα γκολ και αυτό για τη Μίλαν. Ο Σαελαμάκερς μετά από γύρισμα εντός περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να βάλει ξανά μπροστά τη Μίλαν. Από εκείνο το σημείο ειδικά που ο ρυθμός έπεσε κάπως, οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι είναι καλύτεροι στο ματς. Έλεγξαν το ρυθμό και ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρόλα αυτά η Μίλαν δεν έφτιαχνε ευκαιρίες και η Ρόμα ήταν αυτή που έχανε τις δικιές της με τον Τζέκο και τον Μικιταριάν. Τελικά οι Ρωμαίοι ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλντι του Βερεκούτ. Στο 80′ ήταν η σειρά της Μίλαν να σκοράρει με πέναλτι με τον Ζλάταν να σημειώνει και δεύτερο γκολ. Και εκείν που φάνηκε ότι οι ροσονέρι θα πάρουν ένα ακόμα τρίποντο. Η ρόμα βρήκε απάντηση ξανά. Κόρνερ, κακό διώξιμο από Ζλάταν και 3-3 με τον Κουμπούλα από κοντά. Η Μίλαν στο 96(!!!) είχε μοναδική ευκαιρία να πάρει το ματς η κεφαλιά του Ρομανιόλι όμως δεν μπήκε στα δίχτυα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ