Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτοκτόνησε 17χρονος επειδή τον έκοψε η Μάντσεστερ Σίτι!
Μάντσεστερ Σίτι

Αυτοκτόνησε 17χρονος επειδή τον έκοψε η Μάντσεστερ Σίτι!

Σοκαριστική είδηση για την αυτοκτονία ενός 17χρονου που επειδή κόπηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του...

26.10.2020 | 11:08

Στην Αγγλία έγινε γνωστή μια είδηση που προκάλεσε σοκ στο ποδόσφαιρο και στην Πρέμιερ Λιγκ. Καθώς νεαρός ποδοσφαιριστής που άνηκε στη Μάντσεστερ Σίτι, αυτοκτόνησε μόλις έμεινε ελεύθερος από τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 17χρονος Τζέρεμι Γουίνστεν αποδεσμεύθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι. Με τη σκέψη πως πλέον δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σοκ και από τη Σίτι

Ο νεαρός παίκτης υπέγραψε για την ακαδημία της Σίτι το 2016. Ο Τζέρεμι γεννήθηκε στη Λιλόνγκουε από γονείς του Μαλάουι. Η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Αγγλία όταν ήταν ενός έτους.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, δημοσιεύθηκαν νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο νεαρός 18χρονος δεν είναι πια στη ζωή. Ο Τζέρεμι βρέθηκε νεκρός και η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν αντιμετωπίζει τον θάνατό του ως ύποπτο. Ο θάνατός του, ο οποίος προκάλεσε σοκ, άφησε πολλούς ανθρώπους να παρηγορούν την οικογένειά του. Η σελίδα των οπαδών της πόλης του Μάντσεστερ Σίτι έκανε το δικό της αφιέρωμα ανακοινώνοντας ότι ο πρώην παίκτης της ακαδημίας είχε πεθάνει και οι σκέψεις είναι με την οικογένεια και τους φίλους.

Η Σίτι με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή σε μια μεγάλη τραγωδία στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version