ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ένα βήμα πριν την παραίτηση ο Μπαρτομέου!

Ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου μετράει ώρες στην ηγεσία της Μπαρτσελόνα, με την σημερινή συνεδρίαση να κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του στον σύλλογο.

Ένα βήμα πριν την παραίτηση ο Μπαρτομέου!

Ώρες φαίνεται πως μετράει ο Ζοζέπ Μαρί Μπαρτομέου στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα. Ο ισχυρός άνδρας του καταλανικού τους τελευταίους μήνες βιώνει την έντονη αμφισβήτηση τόσο του κοινού της ομάδας όσο και των υπόλοιπων μελών του συμβουλίου. Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως η κατάσταση έχει φθάσει σε οριακό σημείο. Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο (26/10) αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην συνέχιση ή όχι του Μπαρτομέου στη θέση του προέδρου.

Κρίσιμη ημέρα για Μπαρτομέου

Η Μπαρτσελόνα διάγει δύσκολες ημέρες. Το 2020 είναι μια καταστροφική χρονιά για τον σύλλογο, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Οι αντίπαλοι του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου του επιρρίπτουν ευθύνες για κακή διαχείριση των καταστάσεων. Η σημερινή συνεδρίαση θα έχει ως κύριο θέμα συζήτησης την πρόταση μομφής εναντίον της νυν διοίκησης. Αυτό θα οδηγήσει σε δημοψήφισμα που θα λάβει χώρα στη 1 ή 2 Νοεμβρίου στο Καμπ Νου, εφόσον βεβαίως ο Μπαρτομέου δεν παραιτηθεί άμεσα. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα οριστεί επιτροπή που θα διαχειριστεί προσωρινά τον σύλλογο και θα προκηρύξει εκλογές μεταξύ των επόμενων 40 έως 90 ημερών. Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου

Υπενθυμίζεται ότι η τωρινή διοίκηση έχει προκηρύξει εκλογές για το διήμερο 20-21 Μαρτίου του 2021. Ο Ζοζέπ Μαρί Μπαρτομέου βρίσκεται στα… σχοινιά με το τέλος να πλησιάζει. Ουδείς θεωρεί πως ο Καταλανός μπορεί να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση, με το κλίμα στη Βαρκελώνη να απαιτεί αλλαγή.

Οι «Μπλαουγκράνα» προσπαθούν να σηκώσουν αγωνιστικό ανάστημα όμως τα βαρίδια του πρόσφατου παρελθόντος τους κρατούν πίσω. Η διαμάχη με τον Λιονέλ Μέσι, το αντίο του Λουίς Σουάρες και η ανεπαρκής στήριξη στον Κούμαν είναι λάθη που χρεώνεται αποκλειστικά ο Μπαρτομέου. Οι Καταλανοί επιζητούν την αλλαγή και την επιστροφή στην ομαλότητα. Τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αφήνοντας το διοικητικό κομμάτι, οι «Μπλαουγκράνα» μετά την ήττα στο clasico από τη Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζονται για τον σημαντικό αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους. Οι Καταλανοί θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες στοχεύοντας σε τρίποντο επί των «Μπιανκονέρι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ