ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μόνο μπράβο αξίζουν σε Γιουνάιτεντ και Ράσφορντ για την προσφορά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βοηθάει κι αυτή με τη σειρά της τη δράση του Μάρκους Ράσφορντ, προσφέροντας 5.000 γεύματα σε σχολεία της πόλης!

Μόνο μπράβο αξίζουν σε Γιουνάιτεντ και Ράσφορντ για την προσφορά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη χαρά και την τύχη να διαθέτει στις τάξεις έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Αλλά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχερή που διαθέτει κυρίως έναν ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. Πολύ σπουδαίο. Που το ποδόσφαιρο είχε χρόνια να δει.

Ο Μάρκους Ράσφορντ, κυρίες και κύριοι, αποτελεί πρότυπο. Για την ακρίβεια ΠΡΕΠΕΙ να αποτελεί πρότυπο για όλα τα νέα παιδιά τα οποία θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το άθλημα. Και όχι μόνο. Διότι οι πανανθρώπινες πράξεις του προκαλούν τον θαυμασμό όλου του πλανήτη. Η προσφορά φαγητού στα παιδιά που το έχουν ανάγκη είναι σπουδαία πράξη.

Και ο Άγγλος άσος έχει καταφέρει κάτι καταπληκτικό. Να ενώσει όλη την Αγγλία και να την κάνει να στρέψει το βλέμμα της στα άπορα παιδιά και τις οικογένειες. Για να προσφέρει και να συνεισφέρει, ώστε να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί νηστικό στην κοινωνία μας.

Η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον δεν κάνει τίποτα βέβαια. Και έχει απορρίψει το αίτημα του Ράσφορντ να διατίθενται τρόφιμα μέχρι το Πάσχα του 2021, τουλάχιστον. Επιχειρήσεις από όλη τη χώρα όμως βοηθούν και στηρίζουν τον Ράσφορντ στο εγχείρημά του.

Όπως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι», σε συνεργασία με το «FareShare», θα διαθέσει 5.000 γεύματα σε σχολεία του Μάντσεστερ και στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Αυτή η πρωτοβουλία θα γίνει πράξη μέσα στην εβδομάδα! Marcus Rashford Is Trying to End U.K. Child Food Poverty | Time

Κλοπ: «Ελπίζω η μητέρα του Ράσφορντ να είναι περήφανη για αυτόν»

Ο Γιούργκεν Κλοπ, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή την σπουδαία κίνηση του Μάρκους Ράσφορντ:

«Ελπίζω η μητέρα του να είναι ιδιαίτερα περήφανη για αυτόν. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά ακόμα και εγώ είμαι περήφανος για τον Ράσφορντ. Και αγωνίζεται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Αυτό που ξεκίνησε να κάνει μόνος του ο Ράσφορντ, είναι κάτι το εκπληκτικό. Και παρόλο την τεράστια αντιπαλότητα των δύο συλλόγων, σε κάτι τέτοιες ενέργειες τόσο σαν ποδοσφαιριστές, αλλά και ως άνθρωποι πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο αυτό που έκανε ο Μάρκους Ράσφορντ. Την ίδια στιγμή που αρκετοί άνθρωποι που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις, δεν έδειξαν την απαραίτητη ευθύνη που έπρεπε. Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε, περνώντας δύσκολες καταστάσεις. Ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες του και από που προέρχεται. Είναι πραγματικά κάτι πανέμορφο, εκπληκτικό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ