ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Κέιν κερνάει… Σον πίνει και στο Τερφ Μουρ (vid)

Με την αλάνθαστη συνταγή της - ασίστ Κέιν, γκολ Σον - η Τότεναμ πήρε την νίκη με 1-0 κόντρα στην Μπέρνλι στο Τερφ Μουρ και παρέμεινε ανίκητη εκτός έδρας.

Κέιν κερνάει… Σον πίνει και στο Τερφ Μουρ (vid)

H ΄Τότεναμ τα βρήκε σκούρα για 80 σχεδόν λεπτά απέναντι στην Μπέρνλι όμως το γνωστό άπιαστο δίδυμο της έδωσε τη λύση. Χάρι Κέιν και Σον συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο στο 77′ να δίνει με κεφαλιά ακόμη μία εκτός έδρας νίκη (0-1) στα «Σπιρούνια».

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Η Μπέρνλι φιλοξένησε στο Τερφ Μουρ την Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο. Οι γηπεδούχοι με το πέρας των πέντε στροφών δεν είχαν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη. Από την άλλη η Τότεναμ μετρά δύο νίκες στο πρωτάθλημα, οι οποίες ήρθαν αμφότερες μακριά από το Λονδίνο.

Απόψε η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήξερε πως είχε μπροστά της μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχει ακόμη μία κόντρα σε έναν αντικειμενικά περιορισμένων ικανοτήτων αντίπαλο. Τα «Σπιρούνια» ωστόσο άφησαν ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο να πάει χαμένο. Η αμυντική διάταξη της ομάδας του Σον Ντάις βραχυκύκλωσε τους φιλοξενούμενους, οι οποίες στέρεψαν από ιδέες. Τότεναμ

Σον, Κέιν και Μόουρα περιορίστηκαν από την άμυνα της Μπέρνλι, με τους γηπεδούχους να κάνουν εξαιρετική δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Όσον αφορά τον επιθετικό τομέα, η Μπέρνλι ήταν η μοναδική που απείλησε – έστω και ελάχιστα – στο πρώτο ημίχρονο. Τα σουτ των Γκούντμουντσον και Γουέστγουντ βρήκαν σε ετοιμότητα τον Ούγκο Λιορίς. Έτσι το 0-0 παρέμεινε απολύτως φυσιολογικά μέχρι το φινάλε των πρώτων 45 λεπτών.

Σίγησε η επίθεση της Τότεναμ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα συνέχισε να βρίσκεται στο ναδίρ. Η ανάπαυλα δεν άλλαξε πολλά στις στρατηγικές των δύο ομάδων με τους Ντάις και Μουρίνιο να βλέπουν ξανά τους παίκτες τους τρομερά υποτονικούς. Η Τότεναμ περιορίστηκε και πάλι σε αρκετά λάθη χάνοντας την κατοχή της μπάλας από τους αντιπάλους της. Η Μπέρνλι ήταν η ομάδα που έδειξε και πάλι σημάδια ζωντάνιας, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να παραβιάσουν κάπως ανορθόδοξα βέβαια την αντίπαλη εστία.

Όσο περνούσε η ώρα η Τότεναμ προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. H είσοδος του Λαμέλα έφερε φρεσκάδα στο παιχνίδι των Λονδρέζων. Παρόλα αυτά η μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 71′ ο Ταρκόφσκι πήρε τη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, ωστόσο είδε τον Χάρι Κέιν να την απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Η φάση αυτή φαίνεται πως ξύπνησε την Τότεναμ καθώς τα «Σπιρούνια» από εκεί και έπειτα έδειξαν διάθεση να ψάξουν το πολυπόθητο γκολ. Τελικά αυτό ήρθε με την πετυχημένη συνεργασία – για 8η φορά φέτος – των Κέιν και Σον. Ο Ασιάτης πήρε την κεφαλιά ασίστ του Χάρι Κέιν και την μετέτρεψε σε γκολ στο 77′. Το τέρμα του ταλαντούχου επιθετικού έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα. Η Τότεναμ πήρε μια δύσκολη νίκη συνεχίζοντας ανίκητη εκτός έδρας.

https://twitter.com/sparknzsport/status/1320844663939420160

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ