ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπροστά στον Ίσκο ο Αζάρ μοιάζει λεπτός (pics)

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο, έχει αρχίσει να ανησυχεί τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς εικόνες του από τις προπονήσεις τον δείχνουν με περιττά κιλά.

Μπροστά στον Ίσκο ο Αζάρ μοιάζει λεπτός (pics)

Την φετινή χρονιά, όπως και την περσινή αποδεικνύεται ότι ο Ίσκο δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Μετά από 6 αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα και ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Ισπανός μέσος μετράει μόλις 147 λεπτά συμμετοχής.

Αυτός, ο παραγκωνισμός του τον έχει δυσαρεστήσει, κάτι που εξέφρασε και στον Λούκας Βάσκεζ στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την El Partidazo, του Movistar φέρεται να λέει στον Βάσκεζ τα εξής: “Αν θέλει ο Ζιντάν να με ξεκινήσει βασικό, το κάνει στο 50 ‘ή στο 60ο λεπτό του παιχνιδιού. Μερικές φορές στο ημίχρονο. Αν πρέπει να με βάλει αλλαγή, με βάζει στο 80ο λεπτό.”.

Η εικόνα του Ίσκο, πάντως, στις όσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί δεν αδικεί την απόφαση του Ζιντάν να μην τον συγκαταλέγει στα βασικά του σχέδια.

Τα περιττά κιλά του Ίσκο

Ο 28χρονος μέσος, πάντως, δε βοηθάει τον εαυτό του, ώστε να πείσει τον Ζιντάν να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ειδικότερα, πρόσφατες εικόνες που δημοσιεύτηκαν από τις προπονήσεις της ομάδας τον δείχνουν με περιττά κιλά. Το γεγονός, μάλιστα, ότι μπροστά του ο Αζάρ μοιάζει στεγνός προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ας σημειωθεί ότι μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Κάντιθ την περασμένη εβδομάδα, ο Ζιντάν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για την Ίσκο απαντώντας τα εξής: Είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι και η κριτική μας κάνει πιο δυνατούς. Γνωρίζουμε ότι είμαστε η Ρεάλ και υπάρχει κριτική μετά από ένα παιχνίδι όπως εκείνο τις προάλλες. Μπορούμε μόνο να επιστρέψουμε στη δουλειά. Το καλό είναι ότι υπάρχει ένα παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες. Χρειαζόμασταν την κριτική την άλλη μέρα, και εγώ πριν από οποιονδήποτε – όχι μόνο οι παίκτες, πολεμούν. Θέλουμε να αλλάξουμε τη δυναμική. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τίποτα. Θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, ο Ίσκο περισσότερο από οποιονδήποτε, δεν έχω καμία αμφιβολία”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ