ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τα έβαλε με τη διαιτησία μετά την ήττα ο Αρτέτα!

Ο Μικέλ Αρτέτα θεωρεί ότι το γκολ του Λακαζέτ έπρεπε να μετρήσει κόντρα στη Λέστερ, αφού οι παίκτες που ήταν εκτεθειμένοι δεν έπαιξαν κάποιο ρόλο στη φάση

Τα έβαλε με τη διαιτησία μετά την ήττα ο Αρτέτα!

Σε ένα ματς που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκειά του, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να πάρει κάτι κόντρα στη Λέστερ. Οι “κανονιέρηδες” δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους, γνωρίζοντας μάλιστα την ήττα από το γκολ του Βάρντι στο 80. Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν προφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά του για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Λακαζέτ βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ του δεν μέτρησε ποτέ. Ακυρώθηκε ως οφσάιντ, εξαιτίας των Τσάκα και Ομπαμεγιάνγκ που ήταν εκτεθειμένοι και θεωρήθηκε ότι επηρέασαν τη φάση. Ο Αρτέτα διαφώνησε ανοιχτά με τη συγκεκριμένη απόφαση, θεωρώντας ότι το γκολ ήταν κανονικό.

“Το παιχνίδι πήγε όπως πήγε. Πιστεύω ότι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Κερδίζαμε κάθε μπάλα, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και σκοράραμε ένα γκολ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ακυρώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λέστερ αμύνθηκε καλύτερα. Περίμενε να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος μας και το κατάφερε.

Πάντως το γκολ του Λακαζέτ έπρεπε να μετρήσει. Ο Τσάκα ήταν πίσω από τον Σμάιχελ, οπότε δεν είχε καμία επιρροή στη φάση. Οι διαιτητές πήραν δυστυχώς αυτή την απόφαση και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε τώρα”, ήταν τα λόγια του Αρτέτα. Αρτέτα

Αποθέωσε Βάρντι ο Ρότζερς

Από την πλευρά του, ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν πολύ ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του. Ο προπονητής της Λέστερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σκόρερ του αγώνα, τον Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός πέρασε στο ματς στο 60′ καθώς δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του. Ο…δήμιος της Άρσεναλ χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά για να χτυπήσει και να χαρίσει το χρυσό τρίποντο στις “αλεπούδες”.

“Ο Βάρντι θέλει συνεχώς να σκοράρει. Είναι ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης. Ένας παίκτης που μας βοηθάει απίστευτα μέσα στο παιχνίδι. Είναι τρομερά ταλαντούχος και μακάρι να μπορούσαμε να τον έχουμε βάλει βασικό.

Είμαστε η πρώτη ομάδα που νικάει εδώ μέσα στο 2020, αυτό δείχνει τη δουλειά που έχει κάνει ο Αρτέτα. Σπουδαία βραδιά, μεγάλη νίκη και είναι κρίμα που δε μπορούμε να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας. Έχουμε 4 νίκες σε 6 ματς και ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια”, τόνισε ο Ρότζερς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ