ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Χάσμα με Ράμος – Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο καιρός περνάει, η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σέρχιο Ράμος δεν τα βρίσκουν και ο προβληματισμός αρχίζει να μεγαλώνει για την ανανέωση του παίκτη.

Χάσμα με Ράμος – Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σοβαρό είναι το ζήτημα που έχει προκύψει στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σέρχιο Ράμος. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το πόσο σημαντικός είναι ο Ράμος για την ομάδα και πόσο μεγάλο είναι το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει ήδη νέο συμβόλαιο. Δείχνει μία αστάθεια και δημιουργεί αρνητικό κλίμα στις τάξεις των παικτών. Μάλιστα, από ότι φαίνεται τα πράγματα συνεχίζουν να μην πηγαίνουν καλά στις διαπραγματεύσεις. Και όλα αυτά λίγους μήνες πριν εκπνεύσει η τρέχουσα συμφωνία.

Ο 34χρονος στόπερ, όπως αναφέρει η «AS» στο πρωτοσέλιδο της επιδιώκει παράταση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Ρεάλ όμως προτείνει μία συμφωνία 12 μηνών. Η θέση του συλλόγου αντικατοπτρίζει την πολιτική της διοίκησης να προσφέρει επεκτάσεις συμβολαίου ενός έτους σε παίκτες άνω των 30 ετών, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους στην ομάδα. Οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το προσεχές διάστημα, προκειμένου να βρουν τη «χρυσή τομή». Πάντως επιθυμία και των δύο είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και θεωρείται ότι θα βρεθεί λυσή. Χάσμα με Ράμος - Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Στη γωνία οι άλλες ομάδες

Το γεγονός ότι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής σε δύο μήνες θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, ανοίγει την όρεξη σε πολλούς. Ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ομάδες που ενδιαφέρονται και κάνουν προτάσεις. Αρχικά ως μνηστήρας παρουσιάστηκε η Γιουβέντους. Τώρα, στο κόλπο μπήκε και η Παρί.Οπως σχετικά αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «El Chiringuito» ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021, έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από τις πρωταθλήτριες Γαλλίας και Ιταλίας. Μάλιστα, για τη μετακίνηση του στο Τορίνο, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, μεσολαβεί και ο πρώην συμπαίκτης του στη «βασίλισσα», Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο θα ήθελε πολύ να έχει μαζί του τον Σέρχιο Ράμος και ήδη έχει ξεκινήσει το ψηστήρι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος σταρ αγωνίζεται στη «βασίλισσα» από το 2005. Έχει φορέσει τη φανέλα της σε 416 αγώνες και έχει σημειώσει 59 γκολ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ