ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δεν παραιτείται από την προεδρία ο Μπαρτομέου!

Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου πέρασε αλώβητος και από το χθεσινό ΔΣ του συλλόγου και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την ομάδα.

Δεν παραιτείται από την προεδρία ο Μπαρτομέου!

Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου δεν φαίνεται ότι έχει διάθεση παραίτησης από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα. Μπορεί η κριτική εις βάρος του να είναι τεράστια. Μπορεί οι οπαδοί της ομάδας να έχουν εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκιά τους προς το πρόσωπό του. Μπορεί ο ίδιος ο Μέσι να τα έχει βάλει μαζί του, εκείνος όμως παραμένει σταθερός στο πόστο του και κατ΄όπως φαίνεται θα συνεχίζει να παραμένει μέχρι να γίνουν εκλογές.

Χθες, στη Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο με κεντρικό θέμα το μέλλον του. Οι φήμες στην Ισπανία οργίαζαν ότι ο Μπαρτομέου επρόκειτο να υποβάλει την παραίτησή του και να υπακούσει στις πιέσεις που δέχεται. Ακόμα και σενάρια για τη διαδοχή του είχαν βγει προς τα έξω. Τελικά όμως, μετά από μία πολύωρη σύσκεψη τα πράγματα παραμένουν ως έχουν, Και δυστυχώς για την πλειονόητα των οπαδών της ομάδας, ο Μπαρτομέου συνεχίζει κανονικά στη θέση του.

Ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου μετά το ΔΣ της Δευτέρας ξεκαθάρισε ότι όλα όσα ακούγονται δεν ισχύουν και πως δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί. Θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας τουλάχιστον για όσο περνάει από το χέρι του. Δεν παραιτήθηκε από την προεδρία ο Μπαρτομέου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπαρτομέου

«Δεν μου πέρασε από το μυαλό να παραιτηθώ. Με αυτή την ομάδα και με αυτόν τον προπονητή κατασκευάζουμε ένα καλό πρότζεκτ. Πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε τίτλους», υποστήριξε, κάνοντας εκ νέου γνωστές τις προθέσεις του.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε και για το θέμα του Λιονέλ Μέσι. Μπορεί όλη η Καταλονία να τα είχε βάλει μαζί τους εκείνες τις κρίσιμες μέρες που το μέλλον του Μέσι ήταν στον αέρα, εκείνος πάντως παρουσιάστηκε ψύχραιμος. Μάλιστα, φλέρταρε με το να παρουσιάσει την παραμονή Μέσι, δικιά του επιτυχία. «Είναι θετικό που εκνευρίστηκε. Αυτό σημαίνει ότι έχει φιλοδοξίες. Θέλουμε όλοι, όπως έχουμε πει, ο Μέσι να κρεμάσει τα παπούτσια του στο “Καμπ Νου”. Προσπάθησα να εξηγήσω στον Λιονέλ και την οικογένειά του ότι δεν θα μπορούσαμε να τον αφήσουμε να φύγει».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ