ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είχε απορρίψει τον Χάαλαντ!

Κι όμως η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Χάαλαντ στο παρελθόν, αλλά απέρριψε τον χαρισματικό Νορβηγό επιθετικό!

Η Μπαρτσελόνα είχε απορρίψει τον Χάαλαντ!

Μια είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που σίγουρα δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη. Έχει να κάνει με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες θα αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα! Ο 20χρονος επιθετικός είχε στο παρελθόν την ευκαιρία να παίξει με τη φανέλα των μπλαουγκράνα, αλλά η μεταγραφή είχε ναυαγήσει.

Η Μπαρτσελόνα για την ακρίβεια είχε την ευκαιρία ν’ αποκτήσει τον Ερλινγκ Χάαλαντ, όταν αγωνιζόταν στη Νορβηγία, αλλά τον απέρριψε! Αυτό αποκάλυψε ο Ιταλός πρώην σύμβουλος της ισπανικής ομάδας σε μεταγραφικά θέματα, Αριέντο Μπράιντα, μιλώντας στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca».

Ο χαρισματικός φορ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπρίνε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της σκανδιναβικής χώρας. Εκεί αγωνίστηκε από το 2006 ως το 2016. Μετέπειτα αγωνίστηκε στη Μόλντε όπου εκεί είχε τραβήξει πρώτα τα βλέμματα. Μέχρι το 2018 όταν η Σάλτσμπουργκ τον απέκτησε και μετά η ιστορία γνωστή.

Το τμήμα σκάουτινγκ της Μπάρτσα είχε σκανάρει όλη την Ευρώπη κι ως εκ τούτου έφτασε μέχρι τα βόρεια της ηπείρου μας. Χάαλαντ

Δεν της άρεσε το στυλ του Χάαλαντ

Ο Μπράιντα αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι της καταλανικής ομάδας είχαν προσεγγίσει τους ιθύνοντες της Μόλντε. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Ο λόγος ήταν κυρίως το αγωνιστικό στυλ του Χάαλαντ. Ο ξανθομάλλης επιθετικός δεν ταίριαζε στο προφίλ της Μπαρτσελόνα τρία χρόνια πριν. Έτσι, δεν προχώρησε η παραχώρησή του στην Μπάρτσα από τη Μόλντε.

«Είναι αλήθεια η διοίκηση είχε απορρίψει τον Χάαλαντ όταν αγωνιζόταν στη Μόλντε. Τον είχα προτείνει, αλλά μου είπαν πως δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της Μπαρτσελόνα. Μπορούσαμε τότε να τον πάρουμε με δέκα, μόλις, εκατομμύρια και τώρα η τιμή του έχει εκτοξευτεί στα 100…», τόνισε σχετικά ο Μπράιντα. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως με τον ίδιο τρόπο είχαν απορριφθεί και οι προτάσεις του για την απόκτηση των Νίκο Μπαρέλα και Νικολό Τζανιόλο.

Φανταστείτε λοιπόν οι τρεις ποδοσφαιριστές να έπαιζαν αυτή τη στιγμή στην Μπαρτσελόνα. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα δεδομένα…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ