ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μια ανάσα από το τέλος έφθασαν Μπάρτσα – Ουμτιτί!

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Σάμουελ Ουμτιτί αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από την αποχώρηση του από το Καμπ Νου.

Μια ανάσα από το τέλος έφθασαν Μπάρτσα – Ουμτιτί!

Ήρθε στη Βαρκελώνη προκειμένου να σταθεί στο πλάι του Ζεράρ Πικέ και μαζί να δημιουργήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο στα μετόπισθεν. Ο Σάμουελ Ουμτιτί ωστόσο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ποτέ στις απαιτήσεις τόσο τις δικές του όσο – περισσότερο – του της ίδιας της Μπαρτσελόνα. Οι κακές εμφανίσεις και οι συχνοί τραυματισμοί τον άφησαν πίσω μπαίνοντας αρκετές φορές σε σκέψεις πως η καλύτερη λύση είναι η αποχώρηση.

Ο Γάλλος αμυντικός μπορεί να έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με τους Καταλανούς όμως ουδείς θεωρεί πως η συνεργασία θα μακροημερεύσει. Οι δύο πλευρές δείχνουν να μην έχουν διάθεση να συνεργαστούν, με τον παίκτη να κοιτά συχνά πυκνά νέες προοπτικές στην καριέρα του.

Κάτι τέτοιο παραδέχθηκε πρόσφατα ο ίδιος σε συνέντευξή του. Με δηλώσεις του ο Σάμουελ Ουμτίτί αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα. Υποψήφια να στεγάσει το μέλλον του ήταν η γνώριμη σε εκείνον Λιόν, η ομάδα που τον παρουσίασε στο ευρύ κοινό. Η ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, αυτή που αγάπησε και στήριξε από μικρό παιδί. Σάμουελ Ουμτιτί

Έφθασε κοντά στην Λιόν ο Ουμτιτί

«Η Λιόν είναι η ομάδα μου, η πόλη μου. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, στη Μπαρτσελόνα και στην εθνική ομάδα. Υπήρξαν συζητήσεις με τον σύλλογο το καλοκαίρι, ωστόσο ουδέποτε προχώρησε κάτι» ανέφερε ο Γάλλος στόπερ.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Γαλλία, οι δύο πλευρές έφθασαν κοντά σε συμφωνία ωστόσο το κασέ του Ουμτιτί στάθηκε εμπόδιο στο φινάλε των διαπραγματεύσεων. Ο 26χρονος συνέχισε στη Μπαρτσελόνα όμως και φέτος βλέπει τους Λενγκλέ και Πικέ να έχουν το προβάδισμα. Ο τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν θέλει να υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση των στόπερ όμως βλέπει τον Ουμτιτί να βρίσκεται σταθερά πίσω.

Στόχος του έμπειρου αμυντικού είναι να δουλέψει σκληρά. Ο Γάλλος θέλει να αποδείξει στον Ολλανδό τεχνικό πως μπορεί να πάρει την ευκαιρία του και γιατί όχι να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα. Δύσκολο όμως όχι ακατόρθωτο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ