ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ο ασταμάτητος Λεβαντόφσκι… πατάει Μέσι και Κριστιάνο!

Το «κανόνι» της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δείχνει ικανό να προβληματίσει τους... ατσαλάκωτους, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ασταμάτητος Λεβαντόφσκι… πατάει Μέσι και Κριστιάνο!

Αυτή τη χρονική στιγμή αν υπήρχε κάποιος που θα είχε τη δυνατότητα να φτιάξει την ιδανική ενδεκάδα του κόσμου είχε σίγουρα καλυμμένη τη θέση στην κορυφή. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι χωρίς καμία αμφιβολία και ουδεμία δόση υπερβολής είναι με διαφορά ο καλύτερος επιθετικός του πλανήτη. Δεν το λέμε εμείς αλλά οι τρομακτικοί αριθμοί του, τους οποίους φροντίζει να εμπλουτίζει με ευλαβική συνέπεια.

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου δεν σταματά να σκοράρει. Τα επιτεύγματά του σε Γερμανία και Τσάμπιονς Λιγκ καθημερινά μεγαλώνουν τοποθετώντας τον μοιραία στο κλειστό κλαμπ των καλύτερων του είδους. Στα 32 του εμφανίζεται πιο φρέσκος από ποτέ και πεινασμένος για προσωπικές και συλλογικές διακρίσεις. Πέρυσι οδήγησε τους Βαυαρούς στην κατάκτηση όλων των διαθέσιμων τίτλων. Το ίδιο επιδιώκει και φέτος με την εκκίνηση του να είναι εξίσου τρομακτική. Λεβαντόφσκι

Τρομάζει Μέσι και Κριστιάνο ο Λεβαντόφσκι

Σε μόλις πέντε εμφανίσεις του στη φετινή Μπουντεσλίγκα, ο «Λέβα» μετρά ήδη δέκα γκολ. Δεν χρειάζεται να πούμε πως εντός των τειχών δεν έχει αντίπαλο. Όμως καλούμαστε να παραδεχτούμε πως τα νούμερα του τα τελευταία χρόνια είναι μεγαλύτερα σε σχέση ακόμη και αυτών που ξέραμε πως δεν πλησιάζονται από κανέναν.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπουν απέναντι τους έναν παίκτη που φιλοδοξεί να τους κλέψει λίγη από την λάμψη τους. Όπως φαίνεται μάλιστα το καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία. Βάζοντας κάτω τα στατιστικά, ο Πολωνός επιθετικός τις τελευταίες τρεις σεζόν – από τη περίοδο 2017/18 – μέχρι και σήμερα αριθμεί περισσότερα γκολ από τους δύο παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεβαντόφσκι έχει σκοράρει συνολικά 123 γκολ σε Γερμανία, εθνική ομάδα και Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από τον Πολωνό ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός έχει βρει δίχτυα την ίδια χρονική περίοδο 118 φορές, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνολικά 106.

Ίσως ακούγεται υπερβολικό για ορισμένους αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αξίζει να βρίσκεται σε συγκρίσεις με τους Μέσι και Ρονάλντο. Βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, αποδεικνύει καθημερινά πόσο κομβικός είναι στο παιχνίδι της Μπάγερν. Και το σημαντικότερο. Παρουσιάζεται έτοιμος να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη φέτος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ