ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Ο Μπαπέ θα πάει στη Μπαρτσελόνα»

Όλοι βλέπουν τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ να καταλήγει αργά ή γρήγορα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένας όμως έχει διαφορετική άποψη.

«Ο Μπαπέ θα πάει στη Μπαρτσελόνα»

Ο Κιλιάν Μπαπέ μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ είναι τα δύο ονόματα που θα απασχολήσουν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – το ποδόσφαιρο την τρέχουσα δεκαετία. Τα δύο λαμπερά αστέρια υπόσχονται μια λαμπερή καριέρα, με την ελίτ να σφάζεται στα πόδια τους. Το επόμενο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να είναι κομβικό για την καριέρα του. Περισσότερο για αυτήν του Γάλλου.

Ο 21χρονος σε λιγότερο από ένα χρόνο ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι πασχίζουν να του αλλάξουν γνώμη προσφέροντας του νέο συμβόλαιο όμως εκείνος έχει το μυαλό του αλλού. Οι Παριζιάνοι δείχνουν να μην μπορούν να του καλύψουν τη μεγαλύτερη φιλοδοξία. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μόνο που έχει ξεφύγει στην ως τώρα σύντομη καριέρα του. Μπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης ή… Μπαρτσελόνα ο Μπαπέ

Έτσι το ερχόμενο καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότητα θα τον βρει σε νέα ποδοσφαιρική στέγη. Η Παρί θα αναγκαστεί να τον χάσει ως ελεύθερο κάνοντας χαρούμενους όλους τους μνηστήρες που καραδοκούν να τον αποκτήσουν. Τον πρώτο λόγο όπως αναφέρει το σύνολο των δημοσιευμάτων διατηρεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του συμπατριώτη του πιστεύοντας πως με αυτόν στην ενδεκάδα η ομάδα του θα μπορέσει να καταγράψει νέες μεγάλες επιτυχίες.

Όμως ποιος μπορεί να πει με σιγουριά πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο επόμενος σταθμός της λαμπρής καριέρας του Κιλιάν Μπαπέ; Εκτός της «Βασίλισσας» υπάρχουν και άλλες ομάδες που ορέγονται τον Γάλλο σούπερ σταρ. Μια από αυτές είναι και το αντίπαλο δέος των Μαδριλένων, η Μπαρτσελόνα.

Με την όπως αναμένεται φυγή του Λιονέλ Μέσι το επόμενο καλοκαίρι δημιουργείται ένα τεράστιο κενό στην επίθεση. Αυτό θα επιχειρήσουν οι Καταλανοί να το καλύψουν φέρνοντας στην ομάδα ένα μεγάλο αστέρι. Κατά τον άλλοτε επιθετικό της, Σάμουελ Ετό ο εκλεκτός των «Μπλαουγκράνα» δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Κιλιάν Μπαπέ. «Ξεχάστε τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπαπέ θα πάει στη Μπαρτσελόνα» τόνισε πρόσφατα ο Αφρικανός βάζοντας φωτιά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ