ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ολυμπιακέ, το παραμύθι δεν τελειώνει με… “δράκους”

Ο Ολυμπιακός αν και είχε ένα πολύ καλό διάστημα στο 2ο ημίχρονο, ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από την Πόρτο, μένοντας τρίτος στον όμιλο του.

Ολυμπιακέ, το παραμύθι δεν τελειώνει με… “δράκους”

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από την Πόρτο στο “Ντραγκάο”. Οι “ερυθρόλευκοι” δέχτηκαν ένα γκολ από δικό τους λάθος, το οποίο αποδείχθηκε σημαντικό στην τελική ήττα με 2-0 από τους “δράκους”. Η ομάδα του Μαρτίνς είχε ένα πολύ καλό 25λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια οι αλλαγές και η κούραση τον πρόδωσαν. Έτσι, ισοβαθμεί με την Πόρτο με 3 πόντους την ώρα που η Σίτι διπλασίασε τις νίκες της μετά το τελικό 3-0 επί της Μαρσέιγ.

Στο πρώτο 10λεπτο οι 2 ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ένα παιδικό λάθος του Μπουχαλάκη στη φάση ανάπτυξης του Ολυμπιακού έβαλε την ομάδα του πίσω στο σκορ. Το τέρμα πέτυχε ο Φάμπιο Βιειρά με εύκολο πλασέ μετά το λάθος του Έλληνα μέσου.

Οι “ερυθρόλευκοι” δυσκολεύονταν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού λόγω και της πίεσης του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά την κυκλοφορούσε μόνο στο δικό του μισό και πολύ συχνά την πουλούσε στον αντίπαλο.

Η Πόρτο, μάλιστα, λίγο έλειψε να σκοράρει και δεύτερο γκολ στο 28΄αλλά ο Ζοσέ Σα νίκησε τον Μαρεγκά. Οι “δράκοι” έγιναν ξανά απειλητικοί στην κόντρα επίθεση στο 33ο λεπτό.

Η ομάδα του Κονσεισάο όποτε είχε τη μπάλα δε βιαζόταν να επιτεθεί, κυκλοφορώντας την υπομονετικά. Με αυτόν τον τρόπο κούραζε τους φιλοξενούμενους και τους προκαλούσε εκνευρισμό.

Οι σέντρες από τις πτέρυγες ήταν ο βασικό τρόπος που επιχειρούσε να απειλήσει ο Ολυμπιακός. Έτσι, ο Ολυμπιακός έχασε τελικά την καλύτερη του ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο μετά από σέντρα του Μασούρα και πλασέ του Βαλμπουενά, το οποίο έδιωξαν σε κόρνερ οι γηπεδούχοι. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Ολυμπιακό να απειλεί όλο και περισσότερο την Πόρτο.

Έμεινε από βενζίνη μετά το 70΄

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με φοβερή απόκρουση του Μαρτσεζίν σε σουτ του Ραντζέλοβιτς με τη μία μέσα από την περιοχή. Μόλις στο 52ο λεπτό, ο Μαρτίνς έκανε την πρώτη του αλλαγή βάζοντας τον Φορτούνη στη θέση του Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε στο γήπεδο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο, δε μπορούσε να πάρει κάτι από τα κόρνερ που κέρδιζε. Η είσοδος του Φορτούνη έδωσε μεγαλύτερη κινητικότητα στην ομάδα του Μαρτίνς, η οποία είχε κερδίσει πολλά μέτρα στο γήπεδο.

Η Πόρτο είχε παθητικό ρόλο και ο Μαρτίνς στο 70ο λεπτό ανακάτεψε και άλλο την τράπουλα βάζοντας τον Βινάγκρε και τον Μπρούμα στη θέση των Χολέμπας και Ραντζέλοβιτς αντίστοιχα.

Αυτές οι αλλαγές αποσυντόνισαν τον Ολυμπιακό, με τους “δράκους” να απειλούν  στο 74΄με τον Μαρεγκά αλλά τον Σα να αποκρούει ψύχραιμα. Μετά το 70ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν κουρασμένοι και είχαν χάσει μέτρα στο γήπεδο ενώ έκαναν εύκολα λάθη.

Τελικά, αυτό που δεν πέτυχε ο Ολυμπιακός στο καλό του 20λεπτο, το πέτυχε η Πόρτο στο δικό της. Ειδικότερα, στο 85ο λεπτο μετά από σέντρα του Μαρεγκά, ο Σέρχιο Ολιβέιρα πέτυχε το 2-0 κερδίζοντας στον αέρα τον Ραφίνια.

Οι “ερυθρόλευκοι” λίγο έλειψε να απαντήσουν αλλά ο Χασάν νικήθηκε από τον Μαρτσεζόν στο 87ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους αυτό το 2-0.

Η βαθμολογία του ομίλου

    1. Μάντσεστερ Σίτι:6
    2. Πόρτο: 3
    3. Ολυμπιακός:3
    4. Μαρσέιγ: 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ