ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Πήρε τα “χοντρά” λεφτά, αλλά… ξέχασε τα γκολ ο Ομπαμεγιάνγκ!

Καμία σχέση με τον παίκτη που μας είχε συνηθίσει δεν έχει ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Άρσεναλ!

Πήρε τα “χοντρά” λεφτά, αλλά… ξέχασε τα γκολ ο Ομπαμεγιάνγκ!

Ήταν η μεγάλη υπόθεση της Άρσεναλ το καλοκαίρι. Οι “κανονιέρηδες” ήθελαν πώς και πώς να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Μίκελ Αρτέτα έκανε τη μία συνάντηση μετά την άλλη μαζί του. Ήθελε να πείσει τον Αφρικανό στράικερ ότι κάτι καλό θα γίνει και μάλιστα άμεσα στους Λονδρέζους.

Απόδειξη; Οι δύο κούπες που κατέκτησαν σε διάστημα 28 ημερών το καλοκαίρι. Η πρώτη κόντρα στην Τσέλσι (σ.σ το Κύπελλο Αγγλίας) και η δεύτερη με αντίπαλο τη Λίβερπουλ (σ.σ Κομιούνιτι Σιλντ).

Ο “Όμπα” το σκέφτηκε ξανά και ξανά.Δεν ήταν ποτέ θέμα χρημάτων. Αλλά θέμα προοπτικής και αν μπορεί να αφήσει το στίγμα του στην ιστορία της αγγλικής ομάδας. Άλλωστε αυτά ήταν τα λόγια του λίγο μετά το πολυπόθητο “ναι”. Στόχος του ήταν και παραμένει να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της Άρσεναλ, σημειώνοντας όσα πιο πολλά τέρματα γίνεται και σηκώνοντας όσες πιο πολλές κούπες γίνεται. "Άκαπνος" μετά το νέο συμβόλαιο ο Ομπαμεγιάνγκ!

“Άκαπνος” μετά το νέο συμβόλαιο ο Ομπαμεγιάνγκ!

Η Άρσεναλ στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, που φέτος κράτησε λίγο παραπάνω λόγω του κορονοϊού, έκανε αρκετές μεταγραφές. Ειδικά η τελευταία ήταν η πιο εντυπωσιακή. Αυτή του Τόμας Παρτέι που στοίχισε 50 εκατομμύρια ευρώ. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε.

Ωστόσο, η… μεγαλύτερη ήταν άλλη. Μία εσωτερική. Οι Λονδρέζοι κράτησαν τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους που έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023. Οι εβδομαδιαίες χρηματικές του απολαβές φτάνουν στον… Θεό. Συγκεκριμένα τις 275.000 λίρες την εβδομάδα. Κάτι που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην αγγλική ομάδα.

Το θέμα δεν είναι αυτό όμως. Αλλά από τότε που υπέγραψε το “χρυσό” συμβόλαιο ο “Όμπα” δεν έχει καταφέρει να σημειώσει κανένα γκολ! Λες και πρόκειται για κάποιου είδους κατάρα ή κάτι σαν και αυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είναι ο μόνος ακριβοπληρωμένος που δεν δικαιολογεί το συμβόλαιό του.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός μέσος το 2018 υπέγραψε συμβόλαιο που τον κάνει κάθε εβδομάδα πλουσιότερο κατά 250.000 λίρες. Αποτέλεσμα; Οι εμφανίσεις του να είναι η μία χειρότερη από την άλλη και πλέον να μην υπολογίζεται πουθενά από τον Αρτέτα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ