Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσάμπιονς Λιγκ: Δύο δελτία άνω του διπλασιασμού
Προβλέψεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Δύο δελτία άνω του διπλασιασμού

Δύο δελτία έχω επιλέξει να στοιχηματίσω από το σημερινό (27/10) στοιχηματικό κουπόνι, στο οποίο ξεχωρίζει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το πρώτο είναι ένα σημείο σε μονό αποδεκτό, ενώ το δεύτερο μία ειδική δυάδα σε σκορ.

27.10.2020 | 13:05
Ακόμη μία γεμάτη στοιχηματική ημέρα είναι η σημερινή με τη διεξαγωγή οκτώ αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κάνω αρχή από το πρώτο δελτίο που θα ποντάρω σε μονό αποδεκτό. Η αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή, από το δεύτερο όμιλο. Σε ένα γκρουπ που μόνο η «Βασίλισσα» δεν έχει κανέναν πόντο, έπειτα από την πρεμιέρα της διοργάνωσης. Κι αυτό διότι ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Σαχτάρ με 3-2 σκορ.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

Είχε πραγματοποιήσει ένα κάκιστο πρώτο μέρος (3-0 έχανε) και ακόμη και αν προσπάθησε στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν ήδη αργά. Αυτό το αποτέλεσμα ωστόσο, δεν την επηρέασε καθόλου όπως αποδείχθηκε στο Clasico, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 3-1 σκορ. Γεγονός που ανέβασε τη ψυχολογία του Ζιντάν, ο οποίος έπαιζε ακόμη και τη θέση του σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ενώ και των παικτών του παράλληλα. Χρειαζόταν ένα τέτοιο αποτέλεσμα και θεωρώ πως θα κατορθώσει να φέρει ανάλογο και απόψε.

Εχει άλλωστε και την ικανότητα, αλλά και τη νοοτροπία να παίρνει τα ευρωπαϊκά ματς και να φτάνει πάντοτε στην κορυφή. Χωρίς βέβαια, να θέλω να αποδυναμώσω την Γκλάντμπαχ. Μπορεί να έχει ένα καλοδουλεμένο σύνολο και να είναι απειλητικοί, όμως τον πρώτο λόγο εδώ, λόγω και του αρνητικού αποτελέσματος στην πρεμιέρα, πάει στη Ρεάλ. Το διπλό φυσιολογικά «πιέζεται» με την απόδοση να πέφτει ολοένα και περισσότερο και για αυτό, για να ανεβάσω την απόδοση πάω με το combo του 2+over 1.5, απόδοση που ξεπερνά το διπλασιασμό.

Τέλος, θα ποντάρω σε ακόμη ένα δελτίο με ειδικά στοιχήματα σε σκορ. Πρώτο ματς είναι το Λίβερπουλ – Μίντιλαντ (22:00), στο οποίο σαφέστατο προβάδισμα έχει η αρμάδα του Κλοπ. Σε όλα τα επίπεδα είναι καλύτερη και σε καμία περίπτωση δε μπορεί να δημιουργήσει καμία αντίσταση. Εδώ θα πάω με το 2-0 σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, επιλογή που πληρώνει 1.50.

Αυτό θα το συνδυάσω με ένα παρόμοιο ματς από τον τρίτο όμιλο (του Ολυμπιακού) στο ματς της Μαρσέιγ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Και εδώ ισχύει κάτι ανάλογο. Το φαβορί αυτού του γκρουπ θέλει να κάνει το δύο στα δύο και πιστεύω πως θα το κατορθώσει. Πάω με το 0-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, περιμένοντας πως θα ξεκινήσει από την αρχή δυνατά και θα πάρει το προβάδισμα, έτσι ώστε να θέσει βάσης για το διπλό. Το στοίχημα αυτό πληρώνει 1.36 και σε συνδυασμό με το άλλο σκορ στο Λίβερπουλ, η δυάδα δίνει λίγο πάνω από το διπλασιασμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

(22:00) ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2+OVER 1.5 @2.12

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

Περισσότερες προτάσεις εδώ    

ΔΥΑΔΑ

(22:00) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: 2-0 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ @1.50

(22:00) ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 0-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ @1.36

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ: 2.04

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜA ΔΥΑΔΑΣ: 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version