ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Τζέραρντ… θεραπεύτηκε με το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ ανέφερε πως δεν νιώθει καμία ζήλια για το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αντίθετα, νιώθει πως... θεραπεύτηκε!

Ο Τζέραρντ… θεραπεύτηκε με το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ!

Είναι η σημαία της Λίβερπουλ. Είναι ένας ζωντανός θρύλος ο οποίος έγραψε ιστορία με αυτή την ομάδα. Αλλά… καημός του θα είναι που δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα με τους «reds». Μεγάλο κρίμα για τον σπουδαίο Στίβεν Τζέραρντ που δεν το κατάφερε αυτό.

Άλλοι στη θέση του μπορεί να ζήλευαν, όταν πήρε κέρδισε πέρσι την Premier League η Λίβερπουλ. «Γιατί να το πάρουν αυτοί και όχι εγώ;» Ο «Στίβι» όμως, αγαπάει τόσο πολύ αυτόν τον σύλλογο, που δεν ένιωσε ποτέ ζήλια. Αντιθέτως, χάρηκε με την ψυχή του τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Και είναι σαν ήταν και… αυτός μέλος της ομάδας!

Ο ίδιος ο Τζέραρντ ανέφερε σε δηλώσεις του, ότι δεν ένιωσε καθόλου ζήλια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ. Αισθάνθηκε, ωστόσο, σαν να… θεραπεύτηκε. Σαν να ηρέμησε μέσα του, έξι χρόνια μετά την καταστροφή του «Άνφιλντ» και το περίφημο γλίστρημα.

«Δεν ένιωσα ζήλια που είδα τη Λίβερπουλ να κερδίζει τον τίτλο αυτή τη σεζόν, ένιωσα σαν ένα μέρος μου να θεραπεύτηκε περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά για τη Λίβερπουλ ο «Στίβι».

Από εκεί και πέρα, ο παλαίμαχος άσος μίλησε και για το παρόν. Αλλά και για το μέλλον. Για τη Ρέιντζερς, αλλά και για την οικογένειά του. Τονίζοντας πως μία μέρα θα πρέπει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, για να αφοσιωθεί 100% στην οικογένειά του! Steven Gerrard on what 'annoyed' him about Liverpool exit and decision he  regrets - Liverpool Echo

Αναλυτικά τα λόγια του Τζέραρντ:

«Όταν εκπροσωπείς την Ρέιντζερς και γνωρίζεις τι σημαίνει για συγκεκριμένους ανθρώπους, υπάρχουν στιγμές που κυριαρχεί στη ζωή σου και δεν μπορείς να το ελέγξεις. Αλλά θα υπάρξει μια φάση στη ζωή μου, όπου θα πρέπει να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο για χάρη της οικογένειάς μου και του εαυτού μου, για να ζήσω με κάποια ηρεμία. Ελπίζω ότι θα μπορέσω. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει μια φάση στη ζωή σου, όπου απολαμβάνεις την ηρεμία, αλλά προς το παρόν δεν αισθάνομαι έτοιμος για αυτήν. Βλέπω τα πράγματα που θέλω να πετύχω, οπότε δεν είμαι έτοιμος γι αυτό τώρα. Αλλά για την Άλεξ και τα παιδιά μου, πρέπει κάποια στιγμή να αφιερωθώ 100% σε αυτούς».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ