ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Επιτέλους, άρχισες Μπαρτσελόνα να θυμίζεις (vid)

Την καλύτερη της εμφάνιση τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε η Μπαρτσελόνα κερδίζοντας εκτός έδρας τη Γιουβέντους με 2-0 που την έφερε στην κορυφή του ομίλου.

Επιτέλους, άρχισες Μπαρτσελόνα να θυμίζεις (vid)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους υποδέχτηκε τη Μπαρτσελόνα στο Τορίνο. Οι “μπλαουγκράνα” ξεπέρασαν γρήγορα την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα στο πρόσφατο Κλάσικο, με νίκη κόντρα στη “Γιούβε” με 2-0. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, η Μπαρτσελόνα κυκλοφόρησε αρκετά καλά τη μπάλα και έγινε πολλές φορές επικίνδυνη ενώ παρουσίασε καλή εικόνα στην αμυντική της λειτουργία.

Στα του ματς, πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού, η Μπαρτσελόνα έχασε 3 μεγάλες ευκαιρίες σε διάστημα 2 λεπτών. Αρχικά, μετά το λάθος του Ντεμιράλ, ο Μπονούτσι πρόλαβε τον Μέσι πριν γίνει επικίνδυνος. Στην εξέλιξη της φάσης από το κόρνερ που κέρδισε η “Μπάρτσα” ο Σέζνι και το δοκάρι απέτρεψαν το 1-0 στα σουτ των Πιάνιτς και Γκριζμάν αντίστοιχα.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά ήταν πολύ γρήγορος με τη Γιουβέντους να πιέζει ψηλά στο γήπεδο. Τελικά, αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Μπαρτσελόνα με ένα τυχερό γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ειδικότερα, ο Γάλλος έξω από την περιοχή επιχείρησε το σουτ, το οποίο μετά από κόντρα κατέληξε στα δίχτυα.

Η Μπαρτσελόνα έχασε και άλλη ευκαιρία στο 22ο λεπτό, με τον Μέσι μετά από συνεργασία με τον Γκριζμάν να μην βρίσκει εστία μέσα από την περιοχή. Η Γιουβέντους προσπαθούσε κόντρα σε μία οργανωμένη άμυνα να βρει το γκολ της ισοφάρισης αλλά το γκολ του Μοράτα στο 29΄σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 30ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μία ακόμη ευκαιρία στο 35ο λεπτό. Αυτή τη φορά ο Ντεμπελέ δε μπόρεσε απέναντι από τον Σέζνι να πλασάρει.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Γιουβέντους να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να έρχεται αντιμέτωπη με μία άμυνα με πολύ κοντά τις γραμμές της και που αμυνόταν στο δικό της αμυντικό μισό.

Κέρδισε η καλύτερη ομάδα

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι “μπλαουγκράνα” ήταν αυτοί που ήλεγχαν το παιχνίδι. Ωστόσο, στην πρώτη επίθεση της “Γιούβε” στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μοράτα σκόραρε μετά από σκαστή πάσα του Κουαδράδο. Ωστόσο, με τη συνδρομή του VAR ακυρώθηκε τρίτο γκολ του Μοράτα στην αναμέτρηση.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε 5 λεπτά αργότερα, με το σουτ του Μέσι έξω από την περιοχή να περνάει λίγο άουτ. Στο 66ο λεπτό, ο Ντεμπελέ βγήκε και τη θέση του πήρε ο Ανσού Φάτι.

Το παιχνίδι πια είχε ανοίξει πολύ, με τις 2 ομάδες να μοιάζουν ευάλωτες πίσω. Αυτό φάνηκε και στο 74ο λεπτό, όταν ο Γκριζμάν δεν κατάφερε να νικήσε τον Σέζνι σε φάση τετ α τετ. Η ομάδα του Κούμαν, πάντως, έβρισκε πολλούς χώρους πια και γινόταν συχνά επικίνδυνη.

Στο 84ο λεπτό μειώθηκαν αισθητά οι ελπίδες της “μεγάλης κυρίας” για θετικό αποτέλεσμα, καθώς αποβλήθηκε ο Ντεμιράλ με δεύτερη κίτριν κάρτα.

Η Μπαρτσελόνα σφράγισε τη νίκη στις καθυστερήσεις με εύστοχο πέναλτι του Μέσι, που κέρδισε ο Φάτι από τον Μπερναντέσκι. Αυτό το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Μπαρτσελόνα: 6

Γιουβέντους: 3

Ντιναμό Κιέβου: 1

Φερεντσβάρος: 1

Τα αποτελέσματα του ομίλου: 1)Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: 0-2

2) Φερεντσβάρος – Ντιναμό Κιέβου: 2-2

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ