ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Μπορντό φανέλα, η τελευταία σου… Παρί! (pics)

Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν φόρεσαν για πρώτη φορά τις τρίτες εμφανίσεις της ομάδας που έχουν έντονο μπορντό χρώμα και κάνουν τη... διαφορά.

Μπορντό φανέλα, η τελευταία σου… Παρί! (pics)

Το Παρίσι είναι μία πόλη με πολύ γούστο. Θέλοντας και μη η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορούσε να πάει πίσω. Έπρεπε και πρέπει να συμβαδίζει με τις επιταγές της μόδας, της γαλλικής πρωτεύουσας και ενίοτε και των χορηγών της.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστή ποια θα είναι η τρίτη εμφάνιση των πρωταθλητών της Λιγκ 1. Όμως, δεν την είχαμε δει επί… χόρτου. Εν τέλει ήρθε και αυτή η στιγμή.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπασακσεχίρ στην Τουρκία. Ο Νεϊμάρ και οι συμπαίκτες του έκαναν τη διαφορά. Όχι μόνο της ποδοσφαιρικής τους ανωτερότητας, αλλά και λόγω της στιλιστικής τους επιλογής.

Αυτό ήταν το ντεμπούτο της μπορντό φανέλας με τους Παριζιάνους και μένει να δούμε από εδώ και στο εξής πόσες φορές θα χρησιμοποιηθεί μιας και οι αντιδράσεις που υπήρχαν από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας μόνο λίγες δεν ήταν. Ειδικά από την πλευρά των σκληροπυρηνικών οργανωμένων οπαδών της γαλλικής ομάδας. Κάτι που φαίνεται πως δεν επηρέασε την επιλογή των ανθρώπων του συλλόγου για το εκτός έδρας ματς κόντρα στους Τούρκους. Πάντα μπροστά από την εποχή της η Παρί Σεν Ζερμέν!

Πάντα μπροστά από την εποχή της η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι η ομάδα που ήταν που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Όταν ακόμη οι Άραβες επιχειρηματίες δεν την είχαν αναλάβει. Από τη στιγμή που πέρασε σε άλλα χέρια ξεκίνησε και μία νέα εποχή για τους Παριζιάνους.

Όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό και το μεταγραφικό επίπεδο. Αλλά και σε άλλα “μέτωπα”. Ένα από αυτά είναι οι συμφωνίες που κλείνουν οι Γάλλοι και η εικόνα που θέλουν να έχουν “χτίζοντας” στην ουσία ένα νέο, δυναμικό brand name.

Σε αυτά τα πλαίσια οι άνθρωποι της ομάδας πάντα προσπαθούσαν να είναι μπροστά. Ένα βήμα πιο μπροστά από την εποχή τους. Αυτό συμβολίζει μεταξύ άλλων και η τρίτη εμφάνιση της Παρί που ναι μεν μπορεί να προκαλεί αντιδράσεις, αλλά είναι σίγουρα κόντρα στα συνηθισμένα. Αυτά που ίσως “φοβούνται” πιο πολύ απ’ όλα οι Γάλλοι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ